Konuyu tamamen okumuş olsaydınız eğer, ilk soruyu sormazdınız. Önce Konuyu tamamen okuyun.Raid için 2 tane ssd olmak zorunda mı benfe 1 ssd 1 hdd var birde bios sürümü düşmüyor sadece en son sürüme güncelleniyor ben osürümde kullanıyorum tekrar aynı sürüme güncellesem işe yarar mı?
Bazı anakartlarda çalışıyor fakat laptop ise çalışmaz.reis eline sağlık asus anakartta çalışıyormu acaba ?
h310mr çalışırmıBazı anakartlarda çalışıyor fakat laptop ise çalışmaz.
Ben ne desem şuan yanlış olur kendiniz deneyip görün Asus anakartların bazılarında wifi adresine de atılıyordu ban resetlemeyi unutmayın wifiyi.h310mr çalışırmı
Dostum o konuyu bende okudum zaten kullandığım anakart için bunun hakkında bir bilgi yok tek ssd veya çift olması hakkında attığı rehbere de baktım onu birebir uygulayınca raid falan olmuyorKonuyu tamamen okumuş olsaydınız eğer, ilk soruyu sormazdınız. Önce Konuyu tamamen okuyun.
Ondan sonra, soru aşamasına geçebilirsiniz.
a320m-k kullanıyorken çalışıyordu sonra anakartın biosu uçurdum yeni anakart aldım asus b550m wifi mı ne hatırlamıyorum yanlış olabilir modeli şuan da çalışıyor bence asus için okreis eline sağlık asus anakartta çalışıyormu acaba ?