lostmyheart
Silver Üye
Dostum mesaj kasmak için mi yorum atıyorsunuz anlayamadım, format atıp bios güncelleyip oyuna girebilcek miyim bu dediğin ile?bios gÜ ncelle
Dostum mesaj kasmak için mi yorum atıyorsunuz anlayamadım, format atıp bios güncelleyip oyuna girebilcek miyim bu dediğin ile?bios gÜ ncelle
hayır mesaj kasıyor imzama bakmadı heraldeDostum mesaj kasmak için mi yorum atıyorsunuz anlayamadım, format atıp bios güncelleyip oyuna girebilcek miyim bu dediğin ile?
kanka bios güncele bende öyle yaptım bios güncelledim girdim oyunaDostum mesaj kasmak için mi yorum atıyorsunuz anlayamadım, format atıp bios güncelleyip oyuna girebilcek miyim bu dediğin ile?
hwid ban yedim format atıp bios güncelleyip oyuna giricem hmm o zaman forumdaki herkes öyle yapsın neden spoofer arıyorlar ya da method deniyorlar?, daha fazla cevap vermek istemiyorum sana çünkü cevap verdikçe istediğin mesajı kasacaksın.kanka bios güncele bende öyle yaptım bios güncelledim girdim oyuna
Olmaz deneyeme değer dicem de denemeyede değmez giremezsinkanka bios güncele bende öyle yaptım bios güncelledim girdim oyuna
insyde bios icin var mı ;(Valorantta hwid banı kaldırmak için yöntemler var
Asus anakarta mi sahipsin yoksa başka bir anakart modeli mi ?
Biosunun türü ne ami bios mu yoksa insyde bios mu ?
Biosunun türünü öğrenmek için :
"Windows+R" tuşlarına basarak çalıştır sekmesini aç.
Çıkan sekmeye "msinfo32" yaz.
Açılan sekmede American megetrends diye bir yazı görüyorsan ami biosa sahipsindir.
Ami bioslar için valorant hwid ban kaldırma :
https://cheatglobal.com/konu/valorant-hwid-ban-icin-yeni-method.9316/
Asus anakartlar için valorant hwid ban kaldırma :
https://cheatglobal.com/konu/asus-afuwin-valorant-spoof-method.13789/
Bu attığım konuları dikkatlice okuyup yaparsaniz valoranttaki baninizi kaldırabilirsiniz.
İyi forumlar.
İnsyde bios için bildiğim bir method yokinsyde bios icin var mı ;(
Yokinsyde bios icin var mı ;(
Peki benim paylaşmış olduğum bios ile bir şansım var mı?
format atarak hwid ban kalkmazformatlayarak çözebilirsin