KeDiM4shadoW
Yeni Üye
agalar banı olan bana banlı hesap versin pls yeni olsun ama banlı olsun çok lazım bisey deniyorum dc: KeDiM4shadoW#8479
rolcu12:lonevolf1agalar banı olan bana banlı hesap versin pls yeni olsun ama banlı olsun çok lazım bisey deniyorum dc: KeDiM4shadoW#8479
kanka kalıcı uzaklaştırma diyo ya ne açsam hemen hwid ban yerim bi bilgin varmırolcu12:lonevolf1
banlı hesap istemedinmi knk banlı işte .dkanka kalıcı uzaklaştırma diyo ya ne açsam hemen hwid ban yerim bi bilgin varmı
yeni bi hesap aç git intel wireframe aç bidevalorous 5. el banulan elimde spoofer var değişik bi tane denicem hesap yok banlı banda yiyemiyom ne yapcam ban istiyom hwid baan![]()
kanka valorus açılmıyo hata veriyo valobotda öyle ne yapcam intelq wireframe de geç ban atıyo kafayı yicem sinirdenyeni bi hesap aç git intel wireframe aç bidevalorous 5. el ban
bukadr emin olma bence banını açamayadabilirsinkanka valorus açılmıyo hata veriyo valobotda öyle ne yapcam intelq wireframe de geç ban atıyo kafayı yicem sinirdenkalıcı spoofer var elimde muhtemelen fix yemez denicem ban yemiyom çıldırıyorum riota ticket atsam ban atarmı acabada 2 gün bekletiyo o da riot lütfen beni banla