valorant hwid banı nezaman acılır

10. ayın 7sinde valodan ban yedim aradan 3 ay gecti suan benim ban kalkmıs ama giriyom 1 mac sonra delay atıyo bu delay attıgında süre sıfırlanıyomu tekrar 4 ay mı oluyo bypass atsam süre yine 4 ay mı gelir nası isliyo bu surec hicbisey blmiyom
Valorant HWID ban 4 Ay hocam hemde günü gününe saniyesi saniyesine mesela bugün ban yedin 09.01.2025 saat 11:46 09.05.2025 saat 11:47 bu şekilde oluyor. Spofer olmadan birdaha kullanmanı tavsiye etmiyorum.

10. ayın 7sinde valodan ban yedim aradan 3 ay gecti suan benim ban kalkmıs ama giriyom 1 mac sonra delay atıyo bu delay attıgında süre sıfırlanıyomu tekrar 4 ay mı oluyo bypass atsam süre yine 4 ay mı gelir nası isliyo bu surec hicbisey blmiyom
ban süren 3 ay değil 4 ay sakın o oyuna girebilmeye başladıktan sonra format atıp girme 1 2 hafta ban atmıyor sonrasında 4 ay ban tekrar tetikleniyor (delay süresinde banın kalkıp kalkmadığını denemek için sık sık oyuna girdiğim bi dönem olmuştu fakat hilesiz tekrar tetiklenme gibi bir durum yaşamadım format dışında)

delaydaysan spoofer atman şart

1 maç atıyorum sonra ban atıyor demiş bence normal delaydır
Ban süresi bitmeye yakın bir süre delaya düşüyordun bu 3 aylık ban süresi 4 ay olduktan sonra 1 ay öncesinde olmaya başladı muhtemelen bahsettigi o 3 ay gecti demis cünkü

3 ay olmuş kanka banın kalkmamış delay yemen normal bi durum

hile acıp 1 mac ata ata devam etsem sorun olurmu tetiklenirmi hwid

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt