valorant hwid banı nezaman acılır

PhobiaXD

Gold Üye
10. ayın 7sinde valodan ban yedim aradan 3 ay gecti suan benim ban kalkmıs ama giriyom 1 mac sonra delay atıyo bu delay attıgında süre sıfırlanıyomu tekrar 4 ay mı oluyo bypass atsam süre yine 4 ay mı gelir nası isliyo bu surec hicbisey blmiyom

4 ay sürüyor bunun haricin'de hwid yediğin hesap ile ticket at sana süresini söylüyorlar sanırım hatırlamıyorum yalan olmasın

banin kalkio 4 ay sonra ama spoofer atman gerekli diye biliyorum . ve delaydaysan zorlama bari spoofer ile halletsinler , en azindan bi sure hilesiz oyna zaten buun icin 3 ay beklemedin mi ?

ben olsam riota bilet bilet acardim sanirm, daha once cihazimda hile actim banyedim 4 aydir bekledim ve hlaen banim var fln derdim heralde

cihaz banı 4 ay değil mi senin daha 3 ay olmuş delay yemen normal banın kalkmamıştır bende 9. ayın 12 sinde yedim benim 4 gün sonra kalkacak

evet açıldı kanka sonra yine ban yedim :D şimdi işte 4 gün kaldı açılacak sonra yine yerim herhalde
reis ben yanlis anlamiyorum demi sen ban yiosun ve ban yedikten sonra 4 ay boyunca hileyle oynamaya devam ediosun ilk ben yediginden itibaren 4 ay sonra banin kalkiyor delay da oldugun icin sorun olmuyor , dogru mu anladim ben ? hem nasil her zaman delay da kalip da pc bani yemeedin ?

reis ben yanlis anlamiyorum demi sen ban yiosun ve ban yedikten sonra 4 ay boyunca hileyle oynamaya devam ediosun ilk ben yediginden itibaren 4 ay sonra banin kalkiyor delay da oldugun icin sorun olmuyor , dogru mu anladim ben ? hem nasil her zaman delay da kalip da pc bani yemeedin ?
şöyle anlatayım kanka ilk 4 ay ban yediğimde valorantı hiç silmedim yeni hesap açtım 3-4 maç sonra banlandı hesap bu şekilde hileyle yeni hesap açıp açıp oynadım sonra 4 ay sonunda format atıp valoya bansız delaysız devam ettim sonra yine ban yedim yine aynı devam ettim şimdi 4 gün sonra format atıp tekrar sorunsuz oynucam

eğer ban yedikten sonra valoyu silmiş olsaydım tekrar indirince hesaba girer girmez ban atardı hiçbir şekilde oynayamazdım bu şekilde 4 ay idare ettim banlanırsan oyunu silme delaylı devam et

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt