Çözüldü Valorant Hwid ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkcoln

Gold Üye
ben 2. kez ban yiyorum valodan bir arkadaşım bana birinci banın anakarta atılır ikinci ise ban diskine atılır dedi ne yapmam gerekiyor ban kaldırmak için spof yeter mi ?

Kaynak varmı 1. De sadece anakarta attığına dair
Çünkü benim ilk banımı LeftCaps kaldırdı ve disk drive ile oynama yapmıştı
diskdrive olayına kalıcı bir mapper olsa süper olurdu
hocam disk banı için hiç kernel spoofer falan arama git raid ini yap rahatla
raid iş yapmıyor hocam. Kaç kez denedim. Bi yerden açık veriyorum ama nerden. Şuan masyaf kullandığım için 30 gün kafam rahat ama sonrasında yine spoof aricam.

Free spooferlar işi yaramadıysa yada uğraşmak istemessen ücretli spoofer alımı için beni ekleyebilirsin .
yanlış anlama tavsiye etmem. discord sunucusunda yaklaşık 3 gün bekletildim. önce güncelleme atıyoruz dediler. tamam dedim. yarın yardımcı olucam dediler. ok dedim. sonra akşam yardımcı olayım dostum yazmış. akşam bizim iş yattı herhalde dedim. ona da cevap gelmedi. 3 gün boyunca ha bugün ha yarın derken bir spoofer satın alamadık arkadaştan. satışına taş koymamak için ana konusuna yazmadım. ama müşteri memnuniyeti konusuna biraz daha dikkat etmelisin.
Kaynak varmı 1. De sadece anakarta attığına dair
Çünkü benim ilk banımı LeftCaps kaldırdı ve disk drive ile oynama yapmıştı
valorant çıkıp da ilk banınızı anakarta atıyoruz ikinci banınızı diske atıyoruz ona göre ayık olun gibi bir açıklama yapmadığı için kaynak yok. deneyimler bu şekilde. bir çoğu kişi ilk bany yedikten sonra anakart bios up down ve spoof attıktan sonra olayı çözmüş. ikinci ban da denemiş olmamış extradan raid yapınca olayı çözmüş ve bu şekilde genel bir kanı kalmış. he birinciyi diske ikinciyi anakarta mı atar ? evet o da olur. valorantın keyfine kalmış.

asusa kaç tl oluyor?
550
yanlış anlama tavsiye etmem. discord sunucusunda yaklaşık 3 gün bekletildim. önce güncelleme atıyoruz dediler. tamam dedim. yarın yardımcı olucam dediler. ok dedim. sonra akşam yardımcı olayım dostum yazmış. akşam bizim iş yattı herhalde dedim. ona da cevap gelmedi. 3 gün boyunca ha bugün ha yarın derken bir spoofer satın alamadık arkadaştan. satışına taş koymamak için ana konusuna yazmadım. ama müşteri memnuniyeti konusuna biraz daha dikkat etmelisin.

valorant çıkıp da ilk banınızı anakarta atıyoruz ikinci banınızı diske atıyoruz ona göre ayık olun gibi bir açıklama yapmadığı için kaynak yok. deneyimler bu şekilde. bir çoğu kişi ilk bany yedikten sonra anakart bios up down ve spoof attıktan sonra olayı çözmüş. ikinci ban da denemiş olmamış extradan raid yapınca olayı çözmüş ve bu şekilde genel bir kanı kalmış. he birinciyi diske ikinciyi anakarta mı atar ? evet o da olur. valorantın keyfine kalmış.
Discord ismin nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt