Valorant Hwid Ban Yememe Method w10

Baktım
Kafası çalışmayan 1 kişi daha hoşgeldin kardeşim
VALORANT HWID BAN KONUSU YANİ ŞUAN Kİ YERE YANIT VERIYORUM BU 1
2. Sİ İSE VALODA BİR KİŞİ İLE AYNI GÖRÜŞTE OLDUĞUMU BELİRTTİM .
PUBG MOBILE DA YAZDIĞIM ŞEY ORTADA . SANA BİR ŞEY ATAN OLMADI OTUR YERINE +13 YAŞ

Hileyi yazan arkadaşlar win7 ye göre yazsa nasıl olur
win 7 ye gore yazsa win 7 de calısır ve hwid banda yemiyecegın ıcın hileden cok iyi yararlanırsın
Aga sizene kac mesaj yazmıs onemli olan mesajlarının spam olmaması ve tum mesajlarında hic bir spam gormedim

PUBG MOBILE DA YAZDIĞIM ŞEY ORTADA . SANA BİR ŞEY ATAN OLMADI OTUR YERINE +13 YAŞ
Sekmeleri Sıraya dizip cevap veriyorsun :d teşekkürler bende öyle düşünüyorum falan filan 13 Yaş Diyorsun kafan o kadarda çalışmıyor demekki Canım Kardeşim Attığın yorumları incelersek %80ini Silmek zorunda kalır adminler ?

Sekmeleri Sıraya dizip cevap veriyorsun :d teşekkürler bende öyle düşünüyorum falan filan 13 Yaş Diyorsun kafan o kadarda çalışmıyor demekki Canım Kardeşim Attığın yorumları incelersek %80ini Silmek zorunda kalır adminler ?
Silebilirler yorum sayımı benden çok siz takıyorsunuz bi ikiniz varsınız ağlayan :D Herşeyi böyle kafaya takmayın bakın erken ölürsünüz agjsklhsadjklghsdkjşgasdhgjas
bende öyle düşünüyorum :lol:
:lol: ? boşa muhattap olmuşum :kappasmiley:

Silebilirler yorum sayımı benden çok siz takıyorsunuz bi ikiniz varsınız ağlayan :D Herşeyi böyle kafaya takmayın bakın erken ölürsünüz agjsklhsadjklghsdkjşgasdhgjas

:lol: ? boşa muhattap olmuşum :kappasmiley:
Ben Hiç bir şeye fazla takılmam Fakat belli sen içerlenmişsin :d onun dışında Kimsenin senin boş yorumların için vakit harcayacağını sanmıyorum çünkü hepsi boş

knk harbiden boş adamsın forumun İlahı gibi davranmayı ne zaman kesiceğinide merakla bekliyorum :D

Pcmize 2.işletım sistemı olarak win 7 yi kuruyoruz
Valorant ve hileyı indiriyoruz
hileden ban yesenız bile hwid ban yemiceksınız

Bende calısıyor suan en az 5 kere ban yedım ama hayla oynuyorum
Bunun bunla alakası yok şu an pasif modda ban durumu kırmızı ekran geliyor sadece yemiyorsun ama şu an pcin kara listede her maç ban yemeğe başlicaksin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt