Windows 7 Serialleri okumadığı için böyle fakat windows 7 de etkili fazla hile olmadığı için win 11 ile aynı işlevPcmize 2.işletım sistemı olarak win 7 yi kuruyoruz
Valorant ve hileyı indiriyoruz
hileden ban yesenız bile hwid ban yemiceksınız
Bende calısıyor suan en az 5 kere ban yedım ama hayla oynuyorum
3K yapmak istesem her türlü yapardım seni ne gerdi bu kadar Konu sahibi sen misin ?ha gayret salak salak yorumlarınla 3k olcan
her konuya slak salak mesajların beni benden alıyor ergen3K yapmak istesem her türlü yapardım seni ne gerdi bu kadar Konu sahibi sen misin ?
Görmezden geleceksin o zaman aslanım altı üstü bir forum Kasma kendini buı kadarher konuya slak salak mesajların beni benden alıyor ergen
Altı üstü bi forum diyip gününü buraya adıyorsun kendinle çelişmeGörmezden geleceksin o zaman aslanım altı üstü bir forum Kasma kendini buı kadar
Mesajlarımın saatine bak . Sadece korona döneminde çok aktiftim onun haricinde günde 5-10 konuya erişim sağlayabiliyorum . 3k yorum yapmak için her gününü foruma adaman gerekmez çok boşsun çoooookAltı üstü bi forum diyip gününü buraya adıyorsun kendinle çelişme
Mesajlarımın saatine bak . Sadece korona döneminde çok aktiftim onun haricinde günde 5-10 konuya erişim sağlayabiliyorum . 3k yorum yapmak için her gününü foruma adaman gerekmez çok boşsun çoooook