Çözüldü Valorant Hwid Ban Yedim Hikayemi Anlatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masrzel231

Normal Üye
arkadaşlar öncelikle merhaba olayı baştan sona anlatıyorum:
salı günü bir arkadaşım bana link attı dedi hadi hile yapalım diye nasıl bişeymiş falan bakalım diye attığı link https://cheatglobal.com/konu/valorant-undetected-esp-aimbot-wallhack-dreamvalo.12377/ buydu bunu yaptık adımları takip ettik oyundan attı birkaç defa falan neyse girdik oyuna hile ile bi el ölüm kalım maçı girdim wall hack doğru düzgün çalışmadı aimbot falan düzgün çalışmadı bende dedim ki kim uğraşıcak kendi kolumla daha iyi vururum deyip indirdiğim cg loaderi sildim ertesi gün arkadaşımdan plat içi skin dolu karambit vs bi hesap aldım bikaç oyun attım sonra ibraz ara verdim ve geri döndüğümde hesabım ban yemişti sonradan baktım C: diskine cg loaderin dosyası kaydedilmiş onuda sildim ama fayda etmedi ertesi gün oyuna giremiyordum her girdiğimde van 152 hatası alıyordum riota ticket attım hwid banı yemişim birkaç gündür düzeltmeye çalışıyorum lütfen yardımcı olun banımı kaldırayım birdaha hile falan kullanmayı düşünmüyorum çok can sıkıcı bir durum .

american megatrends inc = ami bios demektir imzamdaki discord adresimden yaz bana formatlı methodla kaldiralim

başlata msinfo32 yaz bios kisminda americanli bişey yaziyosa ami biostur.
ben mesela bios upgrade attım önceden american yazıyordu şimdi bilgi yok belki bilgi ondada yoktur
bende böyle yani
"BIOS Sürümü/Tarihi ________________________ __________, 17.04.2019"

bios menüye girdin ya altta veya üstte yazar foto bıraktım
american-megatrends-bios-setup-utility.jpg
kanka asus p8h67 bios yaz görsellere gir orda var benim bios buraya resim atmayı beceremedim :/

kanka asus p8h67 bios yaz görsellere gir orda var benim bios buraya resim atmayı beceremedim :/
kanka youtube videosu bakayım dur

kanka burdan istediğin bir biosu seç asusun kendi sitesi zaten
@masrzel231
Edit: tümünü göster yap sonra birini indir flasha at youtube videosu bak

Son düzenleme:
Bence ticketta dönüş yapıp açarlar sonuçta oyun içinde kullanım olmamış neye dayanarak banlıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt