Çözüldü Valorant hwid ban kaldırmak için bios ayarlarıyla oynadım ekrana görüntü gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yolyemezjua

Bronz Üye
İletişim
Öncelikle selamün aleyküm beyler bugün bios ekranında secure boot açmaya çalıştım yapdigim videoda adam key activated seçeneğinide aktif ediyordu aktif ettiğim anda PC ekranım kapandı ekran ondan sonra gelmedi ne yaparsam yapayım düzelmedi ram ekran kartı bios pili herşeyi sökdüm bekledim olmadı sizin desteğinizi bekliyorum iyi forumlar PC özelliklerim: ekran kartı rx 570 Sapphire pulse 8 GB ram 8x8 16 işlemcim ryzen 3 2300x ana kart gigabyte modeli hatirlamiyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kral yok olmadı 10 fk bekledim yine olmadi
İlk defa bios reseti çalışmayan birini gördüm imkansız resmen. Arkadaşın dediği kablo meselesini yapabilirsiniz, olmazsa bilgisayarcıya verin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Pil sökmek işe yaramayabilir cmos reset yapın nasıl yapıcağınızı bilmiyorsanız internette anakart modelinizi yazıp detaylıl bilgi bulabilirsiniz.
CMOS Reset zaten BIOS Pilini 5-10dk boyunca söküp hem BIOS'u sıfırlamaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt