Valorant HWİD BAN KALDIRMA METHODU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba sevgili forum üyeleri bugün çoğunluğumuzun kabusu olan Valorant Ban nasıl kalkar onu göstereceğim bana ait değildir .

DENEYENLER YORUMDA ÇALIŞIYOR MU ÇALIŞMIYOR MU YAZARSA SEVİNİRİM

:yazı:

Kesin çalışır diye bir şey sunmuyorum .
Şuanda yeni bulunmuş bir method'dur bu yüzden fixlenme durumu yok şuanlık .
Her bilgisiyarda çalışacak diye bir durumda yok haberiniz olsun .
SPOOFER DEĞİLDİR SADECE METHOD

:indir:

Gerekli olan dosya

:video:

Discord arkadaşını yazabilir misin

Arkadaşlar bu çok riskli.Riski de şudur;
Evet seri numarası falan değiştiriyor fakat deneyen arkadaşlar tekrardan val61,val5 gibi hatalar alıyor.Val152 den iyi midir ? Tabiki iyidir fakat devamlı hesap banlanma sonucu doğuracak şeylerde şunlardır;
-Devamlı ban yüzünden sabit bir hesapta kalamamak
-Riotu bilirsiniz haksız yere attığıda oluyor ve devamlı banlanma sonucu tekrardan hwid atabilir
-Tekrardan atılan hwid sonucu bekleme süreci 3 ay daha artar
-Velev ki sizin spoofer yaptığınızı tespit etti (ki bazen hile kullanıp ban yemeyen arkadaşlar 2-3 ay sonra da yiyebiliyor) kalıcı hwid de atabilir
Demem o ki çok çok riski bu hareket.Moderatör arkadaşlarımız konuya daha hakim oldukları için bir açıklık getirecektir.Benim yarı tahmin yarı cehalet yorumum budur.
Spoofer olsa tesipt eder dostum konuda belirttim bu bir method Valorant tespit edemez sadece açığını kapatabilir

Spoofer olsa tesipt eder dostum konuda belirttim bu bir method Valorant tespit edemez sadece açığını kapatabilir
Birebir spooferın yaptığını manuel olarak yapıyorsun ya o yüzden dedim dostum.Sonuçta riot bu her şeyi mantıklı yaptığı söylenemez

format attım olmadı denemedigim spofer kalmadı bir türlü kalkmadı hwid oynamayacagım oyunu @Dreamfancy bir çözüm bulana kadar bişeyde denemıyorum artık 700 gb dosyamı sildim valorant oynayacagım diye

Birebir yaparsanız cidden işe yarıyor dünden beri oyundayım isterseniz resimde atarım 1 hafta içerisinde ban yemezsek cidden çalıştığı kanıtlanır

bende oem filled diyor bs yerinde ne yapayım

Methodu Spoofer haline getiriyorum arkadaşlar denemek isteyen deneyebilir yakın zamanda Uygulama haline getireceğim ücretsiz olarak sunacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt