lorexdll
Uzman Üye
Selam arkadaşlar, formdaki bazı arkadaşlar Valorant banını kaldıramıyor.
Bu yüzden sizlere detaylı "Valorant Hwid Ban Kaldırma" İşlemini Göstereceğim.
Eğer yöntem çalışırsa lütfen yorumlarda "çalışıyor" yazın.
Yöntemi deneyip çalışmazsa da lütfen yorumlarda "çalışmıyor" yazın.
Bu Yöntem Gigabyte ve Msi Anakartı Olanlar Tarafından Denendi ve Bazı Msi Anakartlarında Çalıştı.
Diğer Anakartları Bilmiyorum, Denemekten Zarar Gelmez.
Tüm Gerekli Olan Linkler Aşağıdadır.
ÖNEMLİ : ASUS AFUWİN KULLANDIĞI İÇİN ÇALIŞMIYOR
Hemen işlemlere geçelim :
1- Windows 10 1909 iso dosyası indiriyoruz. (ben 1909 da denedim ve çalıştı, bazı arkadaşlar diğer sürümlerde denemiş ve çalışmış fakat 20h1 ve üstü çalışmıyor)
2- Cheatglobal sitesindeki "GuPro" adlı Spooferı "CheatGlobal Loader" yardımıyla açıyoruz ve Spoofluyoruz.
3- Amidewın dosyasını açıyoruz.
4- Amidewın dosyasının klasördeki dosya konumunu kopyalıyoruz.
5- Windows arama kısmına "cmd" yazıp Yönetici olarak çalıştırıyoruz.
6- Cmd ekranına : cd (kopyaladığımız dosya konumu) yapıştırıp klavyemizden "ENTER" Tuşuna basıyoruz.
7- Ardından amidewın klasörünün içine girdikten sonra klavyemizden "TAB" tuşuna basıyoruz ve "AMIDEWINx64.exe" dosyasını bulup .exe kısmını siliyoruz ve altta vermiş olduğum tüm komutları sırasıyla yazıyoruz.
--- AMIDEWIN KOMUTLARI ---
AMIDEWINx64 /su auto
AMIDEWINx64 /bs 15 haneli HARF
AMIDEWINx64 /ss 15 haneli HARF
AMIDEWINx64 /ID tarih gir
--- AMIDEWIN ÖRNEK KOMUTLAR ---
AMIDEWINx64 /bs Kahkxmanhskajha
AMIDEWINx64 /ss Akjnxhajsktttur
AMIDEWINx64 /ID 02.11.2019
8- Bu "Amidewın" komutlarını yazarken sayı yerine HARF girmeniz gerekmektedir. (msi anakartlar için sayı girilmesi daha sağlıklı olabilir)
9- GuPro normalde kendisi serial değiştiriyor fakat biz garanti olması açısından bunları yapalım, işimizi GuPro adlı spoofer a bırakmayalım.
10- Artık Bilgisayarınızı her açtığınızda otomatik gupro çalışacaktır. (bazen mavi ekran yiyebilirsiniz korkmayın)
Windows Tüm Iso Dosyaları Bu Sitede :
Amidewın Dosyası : https://cheatglobal.com/konu/detayli-amidewin-mad-spoofer.12904/ (bu konuda aşağıda amidewn dosyası mevcut buradan alabilirsiniz.)
GuPro : https://cheatglobal.com/konu/gupro-spoofer-free-valorant-vanguard-eac-battleye.16382/
NOT : Bu konuda bana yardım eden çocuk @hex (çocukla tartıştık engelledi beni, fazla güvenmeyin bu çocuğa, kendini Allah sanan 14 yaşındaki bir velet)
Bana Ulaşmak İsterseniz Discord Adresim : ! Tolga#0017
Bu yüzden sizlere detaylı "Valorant Hwid Ban Kaldırma" İşlemini Göstereceğim.
Eğer yöntem çalışırsa lütfen yorumlarda "çalışıyor" yazın.
Yöntemi deneyip çalışmazsa da lütfen yorumlarda "çalışmıyor" yazın.
Bu Yöntem Gigabyte ve Msi Anakartı Olanlar Tarafından Denendi ve Bazı Msi Anakartlarında Çalıştı.
Diğer Anakartları Bilmiyorum, Denemekten Zarar Gelmez.
Tüm Gerekli Olan Linkler Aşağıdadır.
ÖNEMLİ : ASUS AFUWİN KULLANDIĞI İÇİN ÇALIŞMIYOR
Hemen işlemlere geçelim :
1- Windows 10 1909 iso dosyası indiriyoruz. (ben 1909 da denedim ve çalıştı, bazı arkadaşlar diğer sürümlerde denemiş ve çalışmış fakat 20h1 ve üstü çalışmıyor)
2- Cheatglobal sitesindeki "GuPro" adlı Spooferı "CheatGlobal Loader" yardımıyla açıyoruz ve Spoofluyoruz.
3- Amidewın dosyasını açıyoruz.
4- Amidewın dosyasının klasördeki dosya konumunu kopyalıyoruz.
5- Windows arama kısmına "cmd" yazıp Yönetici olarak çalıştırıyoruz.
6- Cmd ekranına : cd (kopyaladığımız dosya konumu) yapıştırıp klavyemizden "ENTER" Tuşuna basıyoruz.
7- Ardından amidewın klasörünün içine girdikten sonra klavyemizden "TAB" tuşuna basıyoruz ve "AMIDEWINx64.exe" dosyasını bulup .exe kısmını siliyoruz ve altta vermiş olduğum tüm komutları sırasıyla yazıyoruz.
--- AMIDEWIN KOMUTLARI ---
AMIDEWINx64 /su auto
AMIDEWINx64 /bs 15 haneli HARF
AMIDEWINx64 /ss 15 haneli HARF
AMIDEWINx64 /ID tarih gir
--- AMIDEWIN ÖRNEK KOMUTLAR ---
AMIDEWINx64 /bs Kahkxmanhskajha
AMIDEWINx64 /ss Akjnxhajsktttur
AMIDEWINx64 /ID 02.11.2019
8- Bu "Amidewın" komutlarını yazarken sayı yerine HARF girmeniz gerekmektedir. (msi anakartlar için sayı girilmesi daha sağlıklı olabilir)
9- GuPro normalde kendisi serial değiştiriyor fakat biz garanti olması açısından bunları yapalım, işimizi GuPro adlı spoofer a bırakmayalım.
10- Artık Bilgisayarınızı her açtığınızda otomatik gupro çalışacaktır. (bazen mavi ekran yiyebilirsiniz korkmayın)
Windows Tüm Iso Dosyaları Bu Sitede :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Amidewın Dosyası : https://cheatglobal.com/konu/detayli-amidewin-mad-spoofer.12904/ (bu konuda aşağıda amidewn dosyası mevcut buradan alabilirsiniz.)
GuPro : https://cheatglobal.com/konu/gupro-spoofer-free-valorant-vanguard-eac-battleye.16382/
NOT : Bu konuda bana yardım eden çocuk @hex (çocukla tartıştık engelledi beni, fazla güvenmeyin bu çocuğa, kendini Allah sanan 14 yaşındaki bir velet)
Bana Ulaşmak İsterseniz Discord Adresim : ! Tolga#0017
Son düzenleme: