konu eski ama sorayım dedim‚ asus anakart için durum nedir?Hepinize merhabalar, yeni bir method ile karşınızdayım.
1. Bilgisayar'ı (Windows 10 Home Red Stone 1809) Sürümüne formatlıyoruz.
2. Bios Up/Down yapıyoruz.
3. Aşşağıda verdiğim linkten (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir) indiriyoruz.
(CMD panelini YÖNETİCİ olarak açıyoruz. AMIDEWIN dosya klasör yolunu kopyalıyoruz ve CMD paneline yapıştırıp ENTER tuşuna basıyoruz.
Ekran Görüntüsü:
Komutlar: AMIDEWIN.EXE /SU /BS (ENTER) | AMIDEWIN.EXE /SU auto (ENTER) | AMIDEWIN.EXE /BS 2017-2HARFSALLAYIN-4SAYISALLAYIN (ENTER) | AMIDEWIN.EXE /ID auto (ENTER) (3. BÖLÜM BİTTİ)
4. (AĞ BAĞDAŞTIRICISIN'A GİRİN > ETHERNET'E GİRİN > ÖZELLİKLERE GİRİN > sağ üstten YAPILANDIR'a girin > GELİŞMİŞ'E TIKLAYIN > Network Adress'e TIKLAYIN > EKRAN GÖRÜNTÜSÜNDEKİ GİBİ SALLAYIN)
Ekran Görüntüsü:
5. Aşşağıda verdiğim linkten (Volumeid) indiriyoruz.
6. Verdiğim dosyadaki VOLUMEID.EXE dosyalarını C:/ diskine atıyoruz.
Ekran Görüntüsü:
(CMD panelini YÖNETİCİ olarak açıyoruz. cd C:/ yazarak C:/ diskine giriyoruz.)
(vol c: yazıyoruz, çıkan numarayı kopyalıyoruz)
(volumeid c: ÇIKAN SAYI yapıştırıp son 4 hanesini SALLIYORUZ ENTER basıyoruz)
(çıkan panele YES YES basıp geçiyoruz)
(vol d: yazıyoruz, çıkan numarayı kopyalıyoruz)
(volumeid d: ÇIKAN SAYI yapıştırıp son 4 hanesini SALLIYORUZ ENTER basıyoruz)
(modeme reset atıyoruz)
(ve bilgisiyarı Windows 10 Home 21H2 Sürümüne Güncelliyoruz) WİNDOWS UPDATE İLE GÜNCELLEYİN!
Valorant'ı indirip yeni hesap açıp oynuyoruz.
NOT: Her anakartta olmuyor uyarısını vereyim, benim anakartım GIGABYTE ve bu method sayesinde 11 defa UNBAN attım umarım sizdede çalışır.
YAPAMAYANLAR DİSCORDDAN ULAŞABİLİR: config#9348
İNDİR:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(AMIDEWIN VE VOLUMEID İÇİNDEDİR)
VirusTotal Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
amidewin değilde afuwin yapıcaksınkonu eski ama sorayım dedim‚ asus anakart için durum nedir?