Herkese merhaba öncelikle ben hile kullanarak hwıd ban yedim evet ama olayın tamamını anlatacağım birazcık uzun olabilir şimdiden özür dilerim ben şubat ayında arkadaşımında beni ikna etmesiyle hwıd ban yedim ve bu siteden almıştım bu site kadar güzel bir hile sitesi görmedim o ayrı bişey şimdi girdik biz hileyle vuruyoruz adamları ama ben bi yandan korkuyorum yersem napıcam ben diye sonra benim arkadaşım ban yemiş hileyle girdiği hesaptan ama hwıd değil sadece hesap banı yemiş ve bende yemişimdir diye o hesaba hiç girmedim arkadaşım bana onu söyledikten neyse ilk 1 hafta hwıd ban yiceğim diye korktum sonra 2 hafta geçti aradan hiçbir sıkıntı yok 3.haftaya girdim giriccem val 152 hatası aldım ve araştırdım hwıd ban olduğunu öğrendim ve ilk ban yiyişimdi bilgisayarımda valorant ta önce dedim ki cheatglobal dde vardı bi çözümü baktım biraz spooferlar vs denemedim bilgisayarım virüs kapar diye korktum sonra bi arkadaşın yorumu çok çekici geldi ticket at demişti ve ticketta yazmam gereken şeyleri yazmıştı okudum mantıklı geldi attım ticket 4.güne girdik hala ses seda yok hayır anlamadığım saçmalık arkadaşım normal ban yerken ben neden hwıd ban kullanıyorum ki o benden daha fazla belli etmesine rağmen onu anlamadım bide 2 gündür uyumadan çözüm aramaya çalışıyorum hdd seri numarasını değiştim olmadı harddiske atmadılar yani anakartım 10 senelik anakart diye çok bi erişimim yok lütfen banımı kaldırmamda yardımcı olun teşekkürler beni dinlediğiniz için iyi günler.