alperefe33
Bronz Üye
sanırsam kalkıyoBunu yaparsak ban kalkar mı peki
sanırsam kalkıyoBunu yaparsak ban kalkar mı peki
Bu Yöntem İle Kalıcı Bir Şekilde Kalkar mı bilemem ama ben size ekstradan sıfırlamadan önce ve sonra güzel bir spoofer bulup kullanmanızı öneririm şahsen bende böyle yaptım ve ek olarak spoofer kullandım 1 aydır ban yemedim üstünede aimbot kullanarak size de öneririmArkadaşlar herkese merhaba
Çoğu kişi anakart seri numaralarını değiştirirken bir çok sıkıntıyla karşılaştığı için size uc veya herhangi bir türk hile sitesinde bile paylaşılmayan
amidewin.exe /su /bs komutlarını yaptığınız dosyaların windows için değilde (bazı kişilerde windowsta sıkıntı çıkarabiliyor) freedos olarak flash bellek olan dosyaları bir araya topladım.
İndirme linkleri:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosyalar resimdeki gibidir tarafımdan hiçbir ekleme oynama söz konusu değildir zaten değiştirme tarihleri ortada. Orijinal BIOS yazılım dosyalarıdır.
ARKADAŞLAR HER ŞEYDEN ÖNCE BİR AÇIKLAMA YAPMAK İSTİYORUM ÇOĞU KİŞİ POLİGONDAN SONRA BAN YİYORUM VEYA HİLECİ UZAKLAŞTIRILDI VALORANTTAN UZAKLAŞTIRILDINIZ GİBİ ŞEYLER YAZMIŞLAR BU SORUNLARI ÇÖZMEK VEYA YAŞAMAMAK İÇİN;
BIOS GÜNCELLEME İŞLEMİ VE TERTEMİZ BİR WİNDOWS 10 FORMATI YAPARSANIZ BANINIZ KESİNLİKLE KALKAR. BU METHOD HALA FIXLENMEDI VE FIXLENMEZDE RIOT ATTIGI BAN SİSTEMİNİ DEĞİŞTİRMEZSE HEP BÖYLE KALIR.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBENİM KULLANMIŞ OLDUĞUM WİNDOWS 10 SÜRÜMÜ BUDUR VERSİYONU 1809 DUR ELİNİZDE YOKSA VE HATA ALIYORSANIZ BUNU İNDİRİP ATIN.
FORMAT ESNASINDA MÜMKÜNSE FORMAT ATACAĞINIZ DİSKİ KOMPLE SİL TUŞUNA BASARAK FORMATLAYIN.
BIOS GUNCELLEME İŞLEMİ İÇİN İSE YOUTUBE'YE "ANAKART MODELİNİZ BIOS UPDATE veya ANAKART MODELİNİZ BİOS GÜNCELLEME" YAZARSANIZ BÜTÜN REHBER VİDEOLARINA ULAŞABİLİRSİNİZ
BUNLARI YAPTIKTAN SONRA AŞŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ YAPIN LÜTFEN.
EĞER DAHA HALA SORUN YAŞAYAN VARSA DISCORD UZERINDEN BENİMLE İLETİŞME GEÇEBİLİR ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAĞIM DİSCORDUM: Arduinna#4580
Gelelim nasıl kullanacağınıza:
-Rufus ile flaşınızı FREEDOS olarak biçimlendirin.
-Dosyaların hepsini flaşın içine atın
-Boot menüye gelerek flaşı UEFI OLMADAN bir şekilde boot edin
-Sırayla izleyeceğiniz komutlar şunlardır;
amidedos.exe /su /bs /ss
amidedos.exe /su auto
amidedos.exe /bs "Buraya az önce yukarıda çıkan /bs komutunun karşısındaki anakart seri numarasını 2-3 hane değiştirerek aynı uzunlukta yapıştırıyoruz"
amidedos.exe /ss "Buraya az önce yukarıda çıkan /ss komutunun karşısındaki sistem seri numarasını 2-3 hane değiştirerek aynı uzunlukta yapıştırıyoruz"
Ve işlemler tamamlandıktan sonra bilgisayarınzı kapatıp sistemi açabilirsiniz. Değişiklikleri kontrol etmek için ise cmd komudunu açıp "wmic baseboard get serialnumber" yazmanız yeterlidir. Değiştirdiğiniz değeri orada görüyorsanız tebrikler banınız kalkmış demektir . Eğer olumsuz sonuç alıyorsanız bios güncellemesi ve format atmayı deneyin. Her türlü sorularınız için konuya cevap yazabilir veya discorddan iletişime geçebilirsiniz
Is that working on Dell motherboard??Arkadaşlar herkese merhaba
Çoğu kişi anakart seri numaralarını değiştirirken bir çok sıkıntıyla karşılaştığı için size uc veya herhangi bir türk hile sitesinde bile paylaşılmayan
amidewin.exe /su /bs komutlarını yaptığınız dosyaların windows için değilde (bazı kişilerde windowsta sıkıntı çıkarabiliyor) freedos olarak flash bellek olan dosyaları bir araya topladım.
İndirme linkleri:
Dosyalar resimdeki gibidir tarafımdan hiçbir ekleme oynama söz konusu değildir zaten değiştirme tarihleri ortada. Orijinal BIOS yazılım dosyalarıdır.
ARKADAŞLAR HER ŞEYDEN ÖNCE BİR AÇIKLAMA YAPMAK İSTİYORUM ÇOĞU KİŞİ POLİGONDAN SONRA BAN YİYORUM VEYA HİLECİ UZAKLAŞTIRILDI VALORANTTAN UZAKLAŞTIRILDINIZ GİBİ ŞEYLER YAZMIŞLAR BU SORUNLARI ÇÖZMEK VEYA YAŞAMAMAK İÇİN;
BIOS GÜNCELLEME İŞLEMİ VE TERTEMİZ BİR WİNDOWS 10 FORMATI YAPARSANIZ BANINIZ KESİNLİKLE KALKAR. BU METHOD HALA FIXLENMEDI VE FIXLENMEZDE RIOT ATTIGI BAN SİSTEMİNİ DEĞİŞTİRMEZSE HEP BÖYLE KALIR.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBENİM KULLANMIŞ OLDUĞUM WİNDOWS 10 SÜRÜMÜ BUDUR VERSİYONU 1809 DUR ELİNİZDE YOKSA VE HATA ALIYORSANIZ BUNU İNDİRİP ATIN.
FORMAT ESNASINDA MÜMKÜNSE FORMAT ATACAĞINIZ DİSKİ KOMPLE SİL TUŞUNA BASARAK FORMATLAYIN.
BIOS GUNCELLEME İŞLEMİ İÇİN İSE YOUTUBE'YE "ANAKART MODELİNİZ BIOS UPDATE veya ANAKART MODELİNİZ BİOS GÜNCELLEME" YAZARSANIZ BÜTÜN REHBER VİDEOLARINA ULAŞABİLİRSİNİZ
BUNLARI YAPTIKTAN SONRA AŞŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ YAPIN LÜTFEN.
EĞER DAHA HALA SORUN YAŞAYAN VARSA DISCORD UZERINDEN BENİMLE İLETİŞME GEÇEBİLİR ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAĞIM DİSCORDUM: Arduinna#4580
Let's see how to use it:
-Format your flash as FREEDOS with Rufus.
-Throw all the files into the flash
-Go to the boot menu and boot the flash WITHOUT UEFI
-The commands you will follow in order are;
amidedos.exe /su /bs /ss
amidedos.exe / su auto
amidedos.exe /bs "Here we just change the serial number of the motherboard opposite the /bs command above by 2-3 digits and paste it to the same length"
amidedos.exe /ss "Here we just paste the system serial number opposite the /ss command above by changing 2-3 digits to the same length"
And after the processes are completed, you can turn off your computer and turn on the system. To check the changes, just open the cmd command and type "wmic baseboard get serialnumber". If you see the value you changed there, congratulations, your ban has been lifted . If you are getting negative results, try to update the bios and format it. For all your questions, you can reply to the topic or contact us on discord.
Can u help to lift ban from Dell motherboard?For example, my motherboard is h61 turbox, I replaced it with the bios of another chinese motherboard with the same type of this motherboard, and my ban was lifted from the same version.
I don't know if it will be removed permanently with this method, but I recommend you to find and use a nice spoofer before and after the extra reset, I personally did this and additionally used a spoofer, I haven't been banned for 1 month, and I recommend it to you by using aimbot.
Can you leave your discord ?You are probably using an Asus motherboard. There is a different method for Asus motherboards. If you contact me on Discord, I will direct you.