Çözüldü Valorant hwid ban ana kart banı nasıl kaldırırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihalilyildirimm

Bronz Üye
arkadaşlar bu formdan kullandıgım tigger bot yüzünden ban yedim 3.parti yazılımdan ticket attığımda ise kalıcı hesap banı ve 3 ay ana kart banı yediğimi öğrendim onlarca şey denedim ama yapamadım şu banı birtürlü kaldıramadım lütfen kaldıra bilen varsa yazsın

kanka vallaha bi tek lark satıyordu yazdım dm lerine işte para ile satın almak için geldim tw ile bağlandılar bana birbirleri ile sahte tartışma vs yapıyolar bende vazgeçtim şuan burda satan hiçbirisi adam gibi destek vermiyor lark özellikle adamlara yazıyorum 30 yıl sonra yanıt geliyor sen en iyisi anakartın asus vs değilse 30 doları gözden çıkarıp bir w00fer almayı gözden çıkar

kanka vallaha bi tek lark satıyordu yazdım dm lerine işte para ile satın almak için geldim tw ile bağlandılar bana birbirleri ile sahte tartışma vs yapıyolar bende vazgeçtim şuan burda satan hiçbirisi adam gibi destek vermiyor lark özellikle adamlara yazıyorum 30 yıl sonra yanıt geliyor sen en iyisi anakartın asus vs değilse 30 doları gözden çıkarıp bir w00fer almayı gözden çıkar
W00fer devri biteli çok oldu dostum + anakartıda wooferi desteklemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt