git pcye spoof attır satacağın spoof patlayınca adama söylersin ban yemişsin diye serialleri kontrol etmezse tabikanka direkt hile kullanmak istemiyorum artık
pc satıp yenı pc mi alsak kanka ya
kanka 4-5 ay bekle iste yakanka spoof yaparken tpm ve secureboot kapatıyoruz ya her turlu bypass gerekmıyor mu
canery'den hem spoof hem hile al keyfine bak (ghosty)Anakart banı vs ne ararsanız vardır bende nasıl bi yol izlemeliyim 4 ay valoya el sürmeyeyim mi ne yapayim aydınlatır mıssınız
Adam hileyi bırakacağım diyor hala hile al diyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz la siz.canery'den hem spoof hem hile al keyfine bak (ghosty)
bırakılmaz ara verilirAdam hileyi bırakacağım diyor hala hile al diyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz la siz.
yayıncısıyım zatenbırakılmaz ara verilir
yayıncısıyım zaten
dediğim gibi yap en iyisi git lifetime spoof al 1 bin tl adamada rahat satarsın adam geldiğinde görsün yeter girdiğini sorunsuz şekilde sonra spooferi sende kullanırsın yeni pc al keyfine bakyayıncısıyım zaten
Bende Şuan Aynı durumdayım 1ay önce ban edim 4 ay el sürme derim bu benim 2 banim direk ban atiyorlar spoof falan ugraşıyorsun sonra yine 1 2 hafta sonra atiyorlar tekrar spoof bence bekle cihaz banın kalksın ve hiçbir şekilde 3 parti indİrme <3Anakart banı vs ne ararsanız vardır bende nasıl bi yol izlemeliyim 4 ay valoya el sürmeyeyim mi ne yapayim aydınlatır mıssınız