Teşekkür ederiz.DİVİNESOFTWARE.COM KANKA 2 Haftadır kullanıyorum bende şaşırdım fakat gerçekten aimbotları falanda çok saglam ban yedirtmiyo piyasada çok tokatçı var burdan al adamlar hem saniyesinde bakıyor mesajlara hem çok saygılılar hemde digerleri gibi parayı alınca destek saglamayanlardan degil sonuna kadar destek veriyolar
her hile ban atıyor tavsiyem ya internet kafede oynaman yada vanguard bypass satın almanArkadaşlar ban yemesin sorun yok, fiyatı neyse verebilirim. En son bir aimbot kullandım 3 ay bekledim. Var mı bir aimbot ?
ben bundan belki 5 defa ban yedim 1 hafta içindehocam suanda ud immoya bile cıkabileceğin hileyi nerdeyse %50 indirimle satıyoruz alabilirsiniz https://cheatglobal.com/konu/valorant-ext-full-3-guenluek-key-indirimli.63340/#post-1170621
uda ghosty reseller ban yemek istiyorsan ghosty ürünü kullan çerez fiyatına hile satıyor herkesin elinde ghosty ürünleri 3 günde net ban yediriyorDİVİNESOFTWARE.COM KANKA 2 Haftadır kullanıyorum bende şaşırdım fakat gerçekten aimbotları falanda çok saglam ban yedirtmiyo piyasada çok tokatçı var burdan al adamlar hem saniyesinde bakıyor mesajlara hem çok saygılılar hemde digerleri gibi parayı alınca destek saglamayanlardan degil sonuna kadar destek veriyolar
hocam ne alayım peki valla şöyle 1 ay oynasam bile yeterben bundan belki 5 defa ban yedim 1 hafta içinde
b
uda ghosty reseller ban yemek istiyorsan ghosty ürünü kullan çerez fiyatına hile satıyor herkesin elinde ghosty ürünleri 3 günde net ban yediriyor
hiç kullanmadım ama @Gamebreaker genelde en çok tavsiye edilenhocam ne alayım peki valla şöyle 1 ay oynasam bile yeter