ekleyemezsin internal onlarbeyler elimde weschen ve krxlegit gibi forumdan aldıgım hileler var ama galiba içlerine obs bypass yok onu ekleyebilcek varmdıır yada ben nasıl eklerim
![]()
external hile varmı ücretsiz legit şeklinde kayıt almam lazım güzel vuruslar yapıorum ama wallhack oldugu icin insanlar aimbot zannediorekleyemezsin internal onlar
forumda vardırexternal hile varmı ücretsiz legit şeklinde kayıt almam lazım güzel vuruslar yapıorum ama wallhack oldugu icin insanlar aimbot zannedior
istediğin gibi bi free ext yok forumdaexternal hile varmı ücretsiz legit şeklinde kayıt almam lazım güzel vuruslar yapıorum ama wallhack oldugu icin insanlar aimbot zannedior
tamamdır sağolllforumda vardır
lan benim idol yazmis senin legiti oynuom rankta .d ama iste obs bypass li olsa keske external lazimmiş staffbesting de var sence guzelmiistediğin gibi bi free ext yok forumda
stealer kullanma onutamamdır sağolll
lan benim idol yazmis senin legiti oynuom rankta .d ama iste obs bypass li olsa keske external lazimmiş staffbesting de var sence guzelmi
tamamdır sağol hicbi yontem yok yani obsde hep gozukcek ostealer kullanma onu
evet vistada var sanırım ucuz external e geçtiklerini söylüyor az biraz paran varsa al istersen emuda veriyolartamamdır sağol hicbi yontem yok yani obsde hep gozukcek o
Internal hile ile yapamazsintamamdır sağol hicbi yontem yok yani obsde hep gozukcek o