wschababa Platinum Üye Katılım 19 Kas 2025 Mesajlar 180 Beğeniler 25 Salı saat 01:35'de #1 merhaba discordumuza koyacağız ama hiç yapamıyorum ai ilede yapmak istemiyorum cok kötü duruyor nasıl yapabilirim
merhaba discordumuza koyacağız ama hiç yapamıyorum ai ilede yapmak istemiyorum cok kötü duruyor nasıl yapabilirim
Q qweqweqweqweqwq Platinum Üye Katılım 31 Tem 2026 Mesajlar 216 Beğeniler 23 Salı saat 01:35'de #2 wschababa' Alıntı: merhaba discordumuza koyacağız ama hiç yapamıyorum ai ilede yapmak istemiyorum cok kötü duruyor nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla ... kendin yapmak istemiyon ai e yaptırmak istemiyon gökten mi insin istersin
wschababa' Alıntı: merhaba discordumuza koyacağız ama hiç yapamıyorum ai ilede yapmak istemiyorum cok kötü duruyor nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla ... kendin yapmak istemiyon ai e yaptırmak istemiyon gökten mi insin istersin
wschababa Platinum Üye Katılım 19 Kas 2025 Mesajlar 180 Beğeniler 25 Salı saat 01:38'de #3 qweqweqweqweqwq' Alıntı: kendin yapmak istemiyon ai e yaptırmak istemiyon gökten mi insin istersin Genişletmek için tıkla ... lan ai yapınca iğrenç duruyor midem bulanıyor kendim yapmak istemiyorum değil nasıl yapacagımı bilmiyorum düzgün oku sunu
qweqweqweqweqwq' Alıntı: kendin yapmak istemiyon ai e yaptırmak istemiyon gökten mi insin istersin Genişletmek için tıkla ... lan ai yapınca iğrenç duruyor midem bulanıyor kendim yapmak istemiyorum değil nasıl yapacagımı bilmiyorum düzgün oku sunu
Velora Platinum Üye Katılım 2 Ağu 2026 Mesajlar 212 Beğeniler 27 Salı saat 01:38'de #4 qweqweqweqweqwq' Alıntı: kendin yapmak istemiyon ai e yaptırmak istemiyon gökten mi insin istersin Genişletmek için tıkla ... gece gece güldürdün usta wschababa' Alıntı: lan ai yapınca iğrenç duruyor midem bulanıyor kendim yapmak istemiyorum değil nasıl yapacagımı bilmiyorum düzgün oku sunu Genişletmek için tıkla ... kendin yapacan adobeyle
qweqweqweqweqwq' Alıntı: kendin yapmak istemiyon ai e yaptırmak istemiyon gökten mi insin istersin Genişletmek için tıkla ... gece gece güldürdün usta wschababa' Alıntı: lan ai yapınca iğrenç duruyor midem bulanıyor kendim yapmak istemiyorum değil nasıl yapacagımı bilmiyorum düzgün oku sunu Genişletmek için tıkla ... kendin yapacan adobeyle