Valorant hileden ban yedim fakat HWID ban yemedim.

Hocam 2 sebebi olabilir ya manuele düştün. Arkadaşların dediği gibi belirli bir süre sonra van152 atacaklardır. Ya da başka birisi hile yaptıysa o hesaptan yeni incelenmiştir.
"Daha önceden başkası hile kullanmış olabilir" bu hesap kasma botu olabilir mi? Hesap kasma botundan dolayı maçın ortasında ban atabilir mi?

Manuel ban yediysem inceleme sonucunda ban yememe gibi bir durum yaşanma durumu yok sanırım. Ban yediğim maçta manuel ban yediğimi düşünüyorum şahsen.

Hacı ihtimali pek olası değil fakat fresh hesap yüzünden ban atmış olma imkanı var mı? Botla kasılmış bir hesap için maçın ortasında ban atabilir mi?
evet atar 3.parti yazılımlarla hesap xpsi kasmakta yasak

Derecelide fazlasıyla oynadım halen daha oynuyorum, ban yiyeceğimi düşünmüyorum. Fikrim fresh hesaptan dolayı ban yediğim yönünde.

hocam konudan bağımsız olarak kullandığın hile neydi? kullananlara da sorabilirsin ban yiyip yemediklerini eğer onlar da yemişse dt olmuştur hilen priv dedin diyr şaşırdım çünkü

hocam konudan bağımsız olarak kullandığın hile neydi? kullananlara da sorabilirsin ban yiyip yemediklerini eğer onlar da yemişse dt olmuştur hilen priv dedin diyr şaşırdım çünkü
Private olduğundan dolayı manuel ban yediğimi düşündüm fakat ban yediğim maçta karşı takımda 3 hile vardı hiçbiri ban yemedi. Bu yüzden fikrim fresh hesaptan yana.
Aldığım mağazanın ismini vermekten yana değilim açıkçası fakat kaliteli bir yer.

Muhtemelen hiç olmayacak bir şekilde denk geldi, fresh hesap banını oyunun ortasında yedim ve hileden kaynaklı olduğunu düşündüm.

büyük ihtimalle hala ban yemediysen freshden ban yemişsin kanka seninde dediğin gibi yoksa manuel banda bile 1 günden fazla durmuyor 152 ye düşmen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt