Valorant hileden ban yedim fakat HWID ban yemedim.

ensaealkan

Banned
Maçın ortasında hileden ban yedim, ban yediğim hesaba giremiyorum hesap banlı gözüküyor fakat farklı hesaplarda oynayabiliyorum. Priv bir hile kullanmaktayım.

Sebebi ne olabilir? İlerleyen süreçte bunun üstüne HWID de atarlar mı?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Maçın ortasında hileden ban yedim, ban yediğim hesaba giremiyorum hesap banlı gözüküyor fakat farklı hesaplarda oynayabiliyorum. Priv bir hile kullanmaktayım.

büyük ihtimalle farklı hesapta 1.inci maçın ortasında val 5 yiyeceksin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

delay bana dönüyor. yani 1 maç sonra ban yiyeceksin

Spoof atmaktan dehşet sıkıldım, garantiye alıp spoof atmak gibi bir olaya girmeyecem. Bakalım bende ban yiyeceğimi düşünüyorum ama bekleyelim bakalım nolacak.

Manuel ban yemişte olabilirsin büyük ihtimal incelemeye alındın yakında van 152ye düşersin

Manuel ban yemişte olabilirsin büyük ihtimal incelemeye alındın yakında van 152ye düşersin
Manuel ban yediysem inceleme sonucunda ban yememe gibi bir durum yaşanma durumu yok sanırım. Ban yediğim maçta manuel ban yediğimi düşünüyorum şahsen.

Hacı ihtimali pek olası değil fakat fresh hesap yüzünden ban atmış olma imkanı var mı? Botla kasılmış bir hesap için maçın ortasında ban atabilir mi?

Manuel ban yediysem inceleme sonucunda ban yememe gibi bir durum yaşanma durumu yok sanırım. Ban yediğim maçta manuel ban yediğimi düşünüyorum şahsen.

Hacı ihtimali pek olası değil fakat fresh hesap yüzünden ban atmış olma imkanı var mı? Botla kasılmış bir hesap için maçın ortasında ban atabilir mi?
Şahsen kendimi burada belirttiğmi fresh hesap muhabbetiyle kandırmak istiyorum ama banada olası gelmiyor. Muhtemelen delaydayım

Hocam 2 sebebi olabilir ya manuele düştün. Arkadaşların dediği gibi belirli bir süre sonra van152 atacaklardır. Ya da başka birisi hile yaptıysa o hesaptan yeni incelenmiştir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt