valorant hile

kullanıaln bilgisayar sayısına göre dt olma olasılığı artıyor hile satıp bunu bilmeyen birini kafadan eledim koaly gelsin
Her şeyi bildiğini düşünen birisin dostum kullanan bilgisayar sayısı günlük ya da aylık olarak değişmez yani eğer az kişinin kullandığı bi hile istiyosan gidip private-slotted bi hile alman lazım yani public bi hilede az customer bekleme fiyat uçuk olmasın diyosun :D 100'den fazla customerımız var hala ud. Bi düşün sence 100 kişiden fazla kullanınca mı dt oluyor iyi forumlar.

günlük hile satmakta sakıncalı detected olma ihtimalini arttırıyor konuyu iyice okusaydınız keşke
alabilceğin en iyi hile legit oynarsan ben sana 100% ban yemicenin garantisini veririm main hesabınla oynayabilir ve rahatça yayın acabilirsin yayın korumalı discord: valo_night

Her şeyi bildiğini düşünen birisin dostum kullanan bilgisayar sayısı günlük ya da aylık olarak değişmez yani eğer az kişinin kullandığı bi hile istiyosan gidip private-slotted bi hile alman lazım yani public bi hilede az customer bekleme fiyat uçuk olmasın diyosun :D 100'den fazla customerımız var hala ud. Bi düşün sence 100 kişiden fazla kullanınca mı dt oluyor iyi forumlar.
kullanan bilgisayar sayısı değişmez ama ucuz hile olduğu için detect olma olasılığı daha fazladır bunu sende biliyorsun imalı laf yapmanın anlamı yok iyi forumlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt