Kral valla çok aydınalattın milleti nasıl aklına gelmez kimsenin bucaliscan
python c++ c# öğren sonra kendine biraz daha birşeyler katarsınValorant hile yazmayı nasıl öğrenebilirim?
eleman zaten C++ bilgim var diyopython c++ c# öğren sonra kendine biraz daha birşeyler katarsın
formun yaş ortalamasını gerçekten çok merak ediyorumeleman zaten C++ bilgim var diyo
sıkıntılılarformun yaş ortalamasını gerçekten çok merak ediyorum
eğer pek bir bilgin yoksa valorant kadar anti hile sistemi yüksek oyunlardan başlama bence, onun dışında forumda birilerinin yardım ediceğini sanmıyorum internetten bakarak öğrenebilirsin ancaValorant hile yazmayı nasıl öğrenebilirim?
kod olarak c++ c# ve azcık python bilgim var fakat hiç hile için kod yazmadığım için nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum bunlar için bir kurs falan var mıeğer pek bir bilgin yoksa valorant kadar anti hile sistemi yüksek oyunlardan başlama bence, onun dışında forumda birilerinin yardım ediceğini sanmıyorum internetten bakarak öğrenebilirsin anca
youtbe falan baktın mı oralarda oluyor yada ozel ders olabılır udemyden falankod olarak c++ c# ve azcık python bilgim var fakat hiç hile için kod yazmadığım için nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum bunlar için bir kurs falan var mı
valla yaformun yaş ortalamasını gerçekten çok merak ediyorum