Valorant için hile paketlerin varsa inceleyebilir miyim? Private tercihim.Gerçekten paran varsa tarafımızca halledilir. Tamamen 2 kişiye özel driver ve build ile istediğiniz özellikler total 2000-3000$'a yapılır. Her ay 400-500$ güncelleme ve güvenlik updateleri için ücret ödemeniz gerekir.
Valorant için hile paketlerin varsa inceleyebilir miyim? Private tercihim.
ulaş bana 100 liraya yaparım herşeyiyle teslimsa valorantta sadece kendimizin kullandığı hileye veya 2 kişi kullanıcağımız hile lifetime ne kadara yapılır sürekli güncelleme alıcak ve sadece 2 kişi kullanıcak en fazla ortalama kaça patlar esp+aim
kanka sadece 2 ürün ekliyorsun sanki ürünler çok fazla olduğu için en az 1k satır yazı yazılıyorya ne diyorsun tasarlat birine en baba 5-6 saat şaka mısın diyor he kanka günlerce kod yazmak için uğraşıyorlar
Sertifika basinca niye 1k$ ekledin uzerine ? Sertifikalar 300$ dan basliyor yillik. Ama herkesin driveri onaylanmiyor ve herkese verilmiyor o ayri.adam akıllı bir developer'a ürün yaptırmak 5k $ felan paste bi ürünü türk bi developera yaptırıp sertifika felan basmak 1k$
Site size mi ait ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBuradan bakabilirsiniz.
paste ürün yapılıyor ya adam auth cart curt kırılmaması için bi ton eklenti felan 500$ adam akıllı sertifika de 500$da adam uğraşması emek parası de 1k$ okey gibiSertifika basinca niye 1k$ ekledin uzerine ? Sertifikalar 300$ dan basliyor yillik. Ama herkesin driveri onaylanmiyor ve herkese verilmiyor o ayri.
200-300$ olanların çoğunluğu sc4m oluyor hocam zamanında denemiştik. En güveniliri sectigo 500$'dan satıyor. Ya da daha basit yöntemle boktan bir oyun yapıp steam'a atıp sertifika alınabiliyor.Sertifika basinca niye 1k$ ekledin uzerine ? Sertifikalar 300$ dan basliyor yillik. Ama herkesin driveri onaylanmiyor ve herkese verilmiyor o ayri.
Evet hocam bize ait.Site size mi ait ?
Hmmm tokatçı kokusu sezdim biulaş bana 100 liraya yaparım herşeyiyle teslim