yavuz1554
Gold Üye
hayır ciddiyim ztn diğer yabancı sitelerdede dolar cinsinden bu fiyatlara çıkıyo aynı mantıkumarım şakadır
hayır ciddiyim ztn diğer yabancı sitelerdede dolar cinsinden bu fiyatlara çıkıyo aynı mantıkumarım şakadır
sen almahayır ciddiyim ztn diğer yabancı sitelerdede dolar cinsinden bu fiyatlara çıkıyo aynı mantık
hayır ciddiyim ztn diğer yabancı sitelerdede dolar cinsinden bu fiyatlara çıkıyo aynı mantık
GDSFGSDKOĞGSDKGĞKOSDGDSKOGSDsen alma
alcam die bişi demedim ztn ve ben fiyatlar dolar cinsine göre normal ama tr ye göre pahalı diyorum sen niye bir anda sinirlendinki kötü bişi demediksen alma
Aynen aga günlük 1TL haftalık 5TL en makul fiyatı, piyasa bu şekilde zaten DNASASDKLLASDKNNKLASDASDhocam biraz pahalı gibi dolar cinsinden bakınca ucuz ama çalışmayanlar için biraz uçuk
aynen knk kiranın 5k 8k civarında olan ve askerinin 9k gezdiği ülkede 3 aylık 1100 tl olan şey çok ucuz sende haklısın gene diğer sitelere göre makul fiyatta yalan yokAynen aga günlük 1TL haftalık 5TL en makul fiyatı, piyasa bu şekilde zaten DNASASDKLLASDKNNKLASDASD
piyasadaki en ucuz fiyatlar bunlar sen ne kadar istiyon ben sana güzellik yapayımaynen knk kiranın 5k 8k civarında olan ve askerinin 9k gezdiği ülkede 3 aylık 1100 tl olan şey çok ucuz sende haklısın gene diğer sitelere göre makul fiyatta yalan yok
FKDLHSDGŞOKHHJİFGJFGSpiyasadaki en ucuz fiyatlar bunlar sen ne kadar istiyon ben sana güzellik yapayım
yok saol ben kendim ztn ücretsiz ud sahibim gidipte bi hileye 1k verecek değilim saol xdpiyasadaki en ucuz fiyatlar bunlar sen ne kadar istiyon ben sana güzellik yapayım
https://www.youtube.com/shorts/3uw_cfPtzF0yok saol ben kendim ztn ücretsiz ud sahibim gidipte bi hileye 1k verecek değilim saol xd