Valorant Hile Satın Almayı Düşünüyorum Bildiginiz Saglam Valo Hilesi Satan Site Varmı

öyle yapana kadar şöle yaparım woofer alırım woofer kurraım herşeyi degiştiririm sonrada hileyi woofer bana verdigi fake pc üzerinden oynarım ban yersemde kendi pc min anakartı ban yememiş olur bu sayede woofer bi ara bu işi bırakırsa taklaya gelmiş olmayız sence nasıl mantıklımı
Keşke bunu daha önceden öğrenseydim

valohard, bwh var benim bildiğim çok sağlam hile ikisi de
ikisi de ban yedirmiyor ve esp aimbot vb. var, spoofer var mı onu bilmiyorum

valohard bulamadım knk link armı bwh yide bulamadım link atabilirmisin

Knk 1 2 gune benim walhack aimbot guncellencek dc ekle huncellenince haber veririm

Valohardı arkadaşımın bilgisayarında oynamıştım piyasadaki en iyi hile diyebilirim bana göre.ANCAK Ban durumu her hiledeki gibi vardır. Spooferı bazı bilgisayarlarda çalışmamaktadır.

EDİT: Valohard videosu

Valohardı arkadaşımın bilgisayarında oynamıştım piyasadaki en iyi hile diyebilirim bana göre.ANCAK Ban durumu her hiledeki gibi vardır. Spooferı bazı bilgisayarlarda çalışmamaktadır.

EDİT: Valohard videosu

hatta (yanlış bilmiyorsam biliyorsam düzeltin) covertcheats vanguardı bypass edebilen tek hile, valoranttan dava yedi ve piyasadan çekilip valohard ismi ile geri döndü diye bilmekteyim yanlış biliyor olabilirim.

hatta (yanlış bilmiyorsam biliyorsam düzeltin) covertcheats vanguardı bypass edebilen tek hile, valoranttan dava yedi ve piyasadan çekilip valohard ismi ile geri döndü diye bilmekteyim yanlış biliyor olabilirim.
Vanguardı bypass etmek mi ???? Arkadaşımın 3 hesabı banlandı. (Rage oynamış olabilir biraz salak.)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt