Valorant hile önerisi

bizim ürünümüzü tercih edebilirsin hile private gibi 6 aktif kullanıcımız var driverimiz her saat güncelleniyor fiyatlarımızda gayet uygun banwave veya detection gibi sıkıntı yaşamazsınız

bizim ürünümüzü tercih edebilirsin hile private gibi 6 aktif kullanıcımız var driverimiz her saat güncelleniyor fiyatlarımızda gayet uygun banwave veya detection gibi sıkıntı yaşamazsınız
knk ben senin kim olduğunu bilmiyorumki bi dc bırak bakiyim daha önce satış konunu görmedim

Arkadaşlar valoda hile alıcam ban yemiyeceğim ud olan arkadaşlarımla giricem bir yandan rank kasıcam o yüzden ban sıkıntı filan yaşamak istemiyorum varsa önerileriniz yazarsanız sevinirim
aklımda olan yazılımlar : Gamebreaker-PublicFull / Novitec /techart(belki olabilir)
bu ikisi var şuanlık aklımda gamebreaker veya novitec kullanlar varsa yazılımdan memnunmu ban vesaire oldumu belirtirlerse çok mutlu olurum bu konuyu açma sebebim 3 yazılımıda araştırıyorum bazıları gamebreaker dt diyor bazılar değil ben 3 ay sıkıntısız kullandım filan diyor novitecde çok bilgim yok lütfen bir düşünceniz deneyiminiz var ise paylaşırsanız seviaga
forumdaki techart ve staffbesting var virüslü deil diye biliyorum

gamebreakerı 15 gün kullandım ve ban yedim herkes ban yemedi ama el ile banladın galiba 1 kişi daha banlanmıştı bilginiz olsun
rage de oynamadım legit oynadım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt