Valorant hile ile tiktok yayınlar hk.

edebiyatsiz

ne duyduysan daha fazlası
Efsane Üye
İletişim
beyler kaç gündür tikokta keşfetime çıkıyor elemanlar delaydayken rage oynuyor bide hepsinin imguileri aynı hepsi sourcelerden cala cala yapmıslar ve bunuda satıyorlar bilgsiyarı olan software çıkarmış
neyse sizinde karşınıza cıkıyormu böyle delaydayken rage oynayanlar vb

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
beyler kaç gündür tikokta keşfetime çıkıyor elemanlar delaydayken rage oynuyor bide hepsinin imguileri aynı hepsi sourcelerden cala cala yapmıslar ve bunuda satıyorlar bilgsiyarı olan software çıkarmış
resell

çıkıyor

Onlar Allahın emri scammerlar ya hepsinin starter pack bide voice changerı var kendi hallerine bırakcan

avois software demi demi

hepinizden ozur dılıyorum yıl 2022 de ılk yayınımı vsynctr adında sunucuda acmıstım ozamandan berı 400 300 izlenıyordum piyasada veledler türedi bu konudan dolayı hepinizden ozur dılıyorum VSYNCTR olarak eskıden hıc hıle yoktu ansınzın bır gece reklam amaclı yapalım dedık ve ondan sonra boyle oldu piyasayı veledlerle doldurdum

bide beyler bu sensenin sourcesimi unbranded.ud sourcesimi bilmiyom ama vacban.wtf source alıp ve offsetsleri guncelleyıp bunu yayında sırf ınsanların gozunu boyamak için satıyorlar dolarla bide çok saçma mevlana falan acıyorlar karakterlerin custom pak yapıyorlar hepsininde pakları aynı elden ele elden ele çok garip ve çoğalmış eskısı gibi değil herkes software olmaya baslamıs

bide beyler bu sensenin sourcesimi unbranded.ud sourcesimi bilmiyom ama vacban.wtf source alıp ve offsetsleri guncelleyıp bunu yayında sırf ınsanların gozunu boyamak için satıyorlar dolarla bide çok saçma mevlana falan acıyorlar karakterlerin custom pak yapıyorlar hepsininde pakları aynı elden ele elden ele çok garip ve çoğalmış eskısı gibi değil herkes software olmaya baslamıs
he la dur gelmişken onu sorim bu Unbranded Unk mi ne bunların dc si yada web sitesi vs var mı?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt