Valorant Hile ile Boostlayan biri varmı ?

alakası pek yok dostum arkadaşımla devamlı hileyle kasıyoruz o banlandığında bana bir şey olmuyor veya ben banlandığımda ona bir şey olmuyor
ya bsg moruk bişey olmuyor diyip milletin aklıyla oynama

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Varsa banada ulaşşın arkadaşlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kral ben denedim abi kasıyodu bende ban yedim gerek yok yapma boşa hesap gitmesin

Öyleymiş tamam. (mesaj atmışsın chate fln dienler olacak hayır sizin bildiğiniz tüm uydurma taktikleri uyguladık yok maç başlayınca gruptan çıkma olsun herkesi muteleme olsun hileciyi reportlama olsun herşeyi yaptık ama ban yedik şuan ban yememiş olabilirsin ama illaki yiyeceksin güzel kardeşim.)
Güzel kardeşim hileciyle 50 maça yakın win aldım uydurma taktikler değil gerçekten taktiklerle hiç ban yemedim 2 sezon üst üste yaptım hatta hilecinin aynı hesabıyla üst üste oynamazsan arada kendin solo girersen gruptan çıkmana gerek bile yok ama senşn gibi ban yiyen çok gördüm acemilik bu
6 ay ban yiyorsun yeni yaşadık
Aynı hesapla üst üste yapınca yiyiorsun dikkat edersen yemezsin
ib39jd7.jpeg

5hhmu8y.jpeg

iki farklı zamanda baya maç attım yaklaşık 50 maç tek tek atmaya üşeniyorum 300 levelim neredeyse hiç ban yemedim

Son düzenleme:
badbull pro ile belli etmeden takıl ben 3 aydır kullanıyorum sıkıntısız

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt