Çözüldü Valorant hile için yayıncı oldum ban yedim spoof desteği sağlamıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxsefaktas

Platinum Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı :

razorunl

Şikayetçi olduğunuz konu nedir : tiktok yayıncısı oldum hileleri 2.maçtan ban attırdı spoof desteği sağlamadılar mesajlara dönmüyor
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 26.10.2025
>Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valorantta-bansiz-tiktok-yayincilari-ariyorum.95178/#post-1776333
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; arkadaşla iletişime geçtik bana tiktok yayınlarda hile kullancağımı ve yayında sadece hile ile oynamamı istedi ben yayın açtım biraz oynadım hatta yayın için tiktok hesabı satın aldım 200TL ye sonra 2-3 maç sonra ban yedim arkadaşa söyledim ama hala geri dönüş yok mesajlara da bakmıyorlar

dostum dalgami geçiyorsun adam sana free vermis içinde virüs yoksa şikayet etme hakkin yok
he gıcık olup loaderi paylaşırsın cracklesinler diye o olabilir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum dalgami geçiyorsun adam sana free vermis içinde virüs yoksa şikayet etme hakkin yok
he gıcık olup loderi paylaşırsın cracklesinler diye o olabilir
konuya
  • Yayıncıya özel “bansız” yazılım desteği
    Spoofer + premium ürün erişimi
    Komisyonlu satış ortaklığı
    Arkadaşlara özel key ve deneme kodu sistemi
  • Reklam ve tanıtım desteği
yazmış hakkı var

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı :

razorunl

Şikayetçi olduğunuz konu nedir : tiktok yayıncısı oldum hileleri 2.maçtan ban attırdı spoof desteği sağlamadılar mesajlara dönmüyor
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 26.10.2025
>Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valorantta-bansiz-tiktok-yayincilari-ariyorum.95178/#post-1776333
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; arkadaşla iletişime geçtik bana tiktok yayınlarda hile kullancağımı ve yayında sadece hile ile oynamamı istedi ben yayın açtım biraz oynadım hatta yayın için tiktok hesabı satın aldım 200TL ye sonra 2-3 maç sonra ban yedim arkadaşa söyledim ama hala geri dönüş yok mesajlara da bakmıyorlar
Bi de novitec qWEWASKFKFGSDHH

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum boş yapma vermek istemiyoruz sana

he gıcık olup loaderi paylaşırsın cracklesinler diye o olabilir
dostum dalga mi geçiyorsun bansız yazılım demiş ve ban yerse spoofer vericeğini söylemiş ve spooferi vermemiş ve ban yemiş kısaca yalan söylemiş gibi birşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt