Çözüldü Valorant Hile Güncel Ama Ekran Gelmiyor Yardım!! (Trigger bot,No recoil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

level999giant

level 1 crock
Diamond Üye
Merhaba iyi forumlar arkadaşlar,
Şu linkte ki programı kurdum ve hepsini yükledim. " https://cheatglobal.com/konu/vscredict-aio-runtimes-aio-gereksinimleri-download.2072/ "
Fakat ona rağmen yönetici olarak çalıştırıyorum ardından hileyi çalıştıra basıyorum şu ekran geliyor ve arkasından da diğer ekran.
Hile programı çalışmıyor defender ve virüs programı bütün güvenlik unsurları kapalı. Defender control ü indirip ordan bile kapattım fakat yine de açılmıyor yardımcı olur musunuz?

İlk gelen ekran :
İkinci gelen ekran:

Lütfen yardım edin

• Beğen
Tepkiler: Zoe
Hile şuan da güncelleniyor gelmemesinin sebebi bu mudur bilmem fakat gelse bile çalışmyacaktır

Its updating, and once its done, probably best to just use the loader to load up your cheat and then have the loader closed before opening your game. lol

Merhaba,

Oyunu pencereli tam ekran moduna alıp öyle deneyiniz.

Bu arada arkadaşlar hangi hileyi kulllanmadığını bilmeden gereksizce yorum yapmayınız. @123mehmet sende birdahakine kurullara uygun bir şekilde destek kategorisinde konu aç hangi hile olduğunu belirtmemişsin.

Merhaba,

Oyunu pencereli tam ekran moduna alıp öyle deneyiniz.

Bu arada arkadaşlar hangi hileyi kulllanmadığını bilmeden gereksizce yorum yapmayınız. @123mehmet sende birdahakine kurullara uygun bir şekilde destek kategorisinde konu aç hangi hile olduğunu belirtmemişsin.
Hile şuan da güncel değil ki kanka nasıl açsın eleman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt