L3G
Süper Moderatör
- İletişim
Hile forumundasın.Bu dediğin kolsuzlar için geçerli sadece.
Hile forumundasın.Bu dediğin kolsuzlar için geçerli sadece.
Brnim sattığım şu an sadece no recoil,triger bot çalışıyo walhack fixedkanka senin sattıgın aim calısıyo mu suan 1 günlük alayım canım cok sıkıldı
Brnim sattığım şu an sadece no recoil,triger bot çalışıyo walhack fixed
Mouse IPS degeriniz dusuk biraz arastirma ile bulabilirsiniz ne demek oldugunu yeni mouse gecmenizi oneririm yoksa oyunlari gercekten oynayamiyorsunuz yasadimbenim mouse de sıkıntı var hızlı çevirince sapıtıyor ve oldupu yerde titriyor sadece arkamda adam var mesela dönemiyorum yavaş yavaş çevirmem lazım
monitor 60hz
hilesiz oynanırmı
Aga benim pc de 60hz hic zevk vermiyor fps 40 cok kotukanka senin sattıgın aim calısıyo mu suan 1 günlük alayım canım cok sıkıldı
bazı insanlar şanssız doğarAga benim pc de 60hz hic zevk vermiyor fps 40 cok kotu
hilesiz sarmıyor valorant hileli en iyisiEsp-Aimbot hilesi ile oynarken 25-40 arası kill alıyordum az önce girdim ve 10 15 kill aldım bu durum gerçekten baya farklıymış ve baya bi tilt edici, hile ile oynayınca alışıyor insan hilesiz hiç sarmıyor valorant 60fps alınca zaten hayatda sarmıyor adamlar çıktığı gibi hs yi koyuyorlar zaten bu durumu yaşayanlar var mı hile olmadan artık valorantın oynanmayacağı yönündeyim bu oyun bence hilesiz sarmaz canım ne zaman tilt olmak isterse valoranta giriyorum artık sizce de öyle mi ?
benimde 60 hz aynı şekil benimde öyle oynamıyorum o yüzdenAga benim pc de 60hz hic zevk vermiyor fps 40 cok kotu
Birde hileden hilesize geçince direk adamın kafasına nişan almasını bekliyosun habire ayağına sıkıyosun. 50 kere yaşadım hilesize alışmamız gerekEsp-Aimbot hilesi ile oynarken 25-40 arası kill alıyordum az önce girdim ve 10 15 kill aldım bu durum gerçekten baya farklıymış ve baya bi tilt edici, hile ile oynayınca alışıyor insan hilesiz hiç sarmıyor valorant 60fps alınca zaten hayatda sarmıyor adamlar çıktığı gibi hs yi koyuyorlar zaten bu durumu yaşayanlar var mı hile olmadan artık valorantın oynanmayacağı yönündeyim bu oyun bence hilesiz sarmaz canım ne zaman tilt olmak isterse valoranta giriyorum artık sizce de öyle mi ?