Valorant Hile-Bilek farkı

Youne

Diamond Üye
Esp-Aimbot hilesi ile oynarken 25-40 arası kill alıyordum az önce girdim ve 10 15 kill aldım bu durum gerçekten baya farklıymış ve baya bi tilt edici, hile ile oynayınca alışıyor insan hilesiz hiç sarmıyor valorant 60fps alınca zaten hayatda sarmıyor adamlar çıktığı gibi hs yi koyuyorlar zaten bu durumu yaşayanlar var mı hile olmadan artık valorantın oynanmayacağı yönündeyim(not ben 60fps zar zor oynadığım için böyle düşünüyorum) :D bu oyun bence hilesiz sarmaz canım ne zaman tilt olmak isterse valoranta giriyorum artık sizce de öyle mi ?

Son düzenleme:
Değil :) Asıl hakettiğiniz dereceye düşene kadar oyunlarınız böyle geçecek. Valorant hilesiz oynanmaz diye konu açacağıma aimlab indirir kendimi geliştirmeye bakarım yerinde olsam

ben 50 60 arası alıyorum o yüzden zevk vermiyor oynarken hilesiz oynuyorum esp çıkarsa geçeceğim hileliye

hile bağımlılık yapan birşey değil aslında birazcık nevsine ve hırsına hakim olman gerekli yoksa emin ol hile ile çıktığın yerlere hilesiz çıkınca zevkten dört köşe olacaksın

hile daha güzel ya hilesiz yapmak istediğini kolayca yaptırıyor xd

Esp-Aimbot hilesi ile oynarken 25-40 arası kill alıyordum az önce girdim ve 10 15 kill aldım bu durum gerçekten baya farklıymış ve baya bi tilt edici, hile ile oynayınca alışıyor insan hilesiz hiç sarmıyor valorant 60fps alınca zaten hayatda sarmıyor adamlar çıktığı gibi hs yi koyuyorlar zaten bu durumu yaşayanlar var mı hile olmadan artık valorantın oynanmayacağı yönündeyim :D bu oyun bence hilesiz sarmaz canım ne zaman tilt olmak isterse valoranta giriyorum artık sizce de öyle mi ?
knk lınk var mı cıdden bende 60 hz monıtorden dolayı muzdarıbım verırsen hıleyı sevınırım

fps oyunlarında sistem ve ekipmanın önemli oldugunu düşünüyorum ben poligonda bile gözüme 2 robot kestirip 1.den 2.ye döndürürken bulanıklaşıyo ekran o yüzden hilesiz oynamak enayilik gibi geliyor

Belirli bi sure hileyle oynarsan aiminde gelisiyo ben aimbot kullandim 4,5 hafta aimbotun fix yemesi uzerine normal oynamaya basladim eskisinden daha cok kil almaya basladim :D

Belirli bi sure hileyle oynarsan aiminde gelisiyo ben aimbot kullandim 4,5 hafta aimbotun fix yemesi uzerine normal oynamaya basladim eskisinden daha cok kil almaya basladim :D
kanka senin sattıgın aim calısıyo mu suan 1 günlük alayım canım cok sıkıldı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt