Çözüldü valorant hile arıyorum

Froeiys111

Diamond Üye
arkadaşlar valoda özelliği olmasa bile olur sadece skinchanger olan bir hileden ban yemek mümkünmü ve yapmak uraştırırmı şuan hwidim var açılınca sadece skinchangerle bir iki maç gireyim içim açılacak da bi bulamadım sadece sc olan birşey hepsinde koymuşlar rage rage ölüm kalımda ilk adamı vurunca direk ban atıyor hile

bilgisayarda 2tb bilgi var zaten rat yemek istemem kanka banlatmayan rage hile ne piyasada şuan rage olup banlatmayan hile daha yoktur bile muhtemelen emulator sayesinde birkaç maç götürür ama en sonunda manuelle yersin zxaten
dostum ben 1 haftadır rage atiyorum hangi özelliğine bağlı sana gosteririm istersen birde sıfır hesaptan açıyorum onuda goz onune bak hala hesabımın banı açık emulator zaten kullancaksın yanında kaçarın yok emusuz internaller 5 gun goturuo max oda iyise rage oynadığın halde açtığın ozelliğede bağlı bunlar tekrar hatırlatmak isterim.

kimsenin senin 2tb lik bilgilerle işi yok paranoyak olmayı bırakmalısın bence

dostum ben 1 haftadır rage atiyorum hangi özelliğine bağlı sana gosteririm istersen birde sıfır hesaptan açıyorum onuda goz onune bak hala hesabımın banı açık emulator zaten kullancaksın yanında kaçarın yok emusuz internaller 5 gun goturuo max oda iyise rage oynadığın halde açtığın ozelliğede bağlı bunlar tekrar hatırlatmak isterim.

kimsenin senin 2tb lik bilgilerle işi yok paranoyak olmayı bırakmalısın bence
yeni üye...

en mantiklisi ai aimbot kullanmak zaten ama ondada risk var hocam mouse movementa bakarlar manuelde yine çok birşey değişmiyor kısaca farkı varmı ai la normalin çok var birisi okuyor birisi okumuyor okumadığı içinde daha avantajlı ekrandaki pixellerden algılıyor kotu yanı şu tek elinde aimbot ve trigger var
2 pc makcu kullanıyorum ban yemem zaten diyip smooth ayarını hızlandırırsan ve trigger 0ms kullanırsan manuel incelemede mouve mov’dan ban yersin zaten bu kaçınılmaz olur. Only aimbotu sadece aim assist olarak kullanıcaksın 2024 yıllarında @CByte kullanarak immo 2 lere çıkmıştım colorbot ile

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt