Çözüldü valorant hile arıyorum

Froeiys111

Diamond Üye
arkadaşlar valoda özelliği olmasa bile olur sadece skinchanger olan bir hileden ban yemek mümkünmü ve yapmak uraştırırmı şuan hwidim var açılınca sadece skinchangerle bir iki maç gireyim içim açılacak da bi bulamadım sadece sc olan birşey hepsinde koymuşlar rage rage ölüm kalımda ilk adamı vurunca direk ban atıyor hile

arkadaşlar valoda özelliği olmasa bile olur sadece skinchanger olan bir hileden ban yemek mümkünmü ve yapmak uraştırırmı şuan hwidim var açılınca sadece skinchangerle bir iki maç gireyim içim açılacak da bi bulamadım sadece sc olan birşey hepsinde koymuşlar rage rage ölüm kalımda ilk adamı vurunca direk ban atıyor hile
hocam güncel olarak ragede ban atmayan hilem vardır daha fazla bilgi için dc : walletswap

Internal, external hileler ile çabuk ban yersin 2 pc makcu veya ferrum kullanarak ai aimbot kullanmak daha mantıklı esp skinchanger falan olmaz ama rank kasıp satarsın hesapları

Internal, external hileler ile çabuk ban yersin 2 pc makcu veya ferrum kullanarak ai aimbot kullanmak daha mantıklı esp skinchanger falan olmaz ama rank kasıp satarsın hesapları
en mantiklisi ai aimbot kullanmak zaten ama ondada risk var hocam mouse movementa bakarlar manuelde yine çok birşey değişmiyor kısaca farkı varmı ai la normalin çok var birisi okuyor birisi okumuyor okumadığı içinde daha avantajlı ekrandaki pixellerden algılıyor kotu yanı şu tek elinde aimbot ve trigger var

dostum adamın dediği şey oto ban yiyor manualden kaçamazsın zaten manuele de 1 haftadir rage attığım halde düşmüyorum

rat atsam sanami atarim dostum başka salaklarla karistirma beni
bilgisayarda 2tb bilgi var zaten rat yemek istemem kanka banlatmayan rage hile ne piyasada şuan rage olup banlatmayan hile daha yoktur bile muhtemelen emulator sayesinde birkaç maç götürür ama en sonunda manuelle yersin zxaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt