seydo
Bronz Üye
- İletişim

Selamlar forum sakinleri! Valorant'ta her maç "Acaba ne zaman ban yiyeceğim?" diye korkmaktan sıkılmadınız mı? Arkana yaslan, kahveni al ve HEX CHEATS kalitesinin tadını çıkar!
3 HAFTADIR aralıksız aktif olarak oynuyoruz, ne bir hesap banı ne de bir donanım (HWID) banı var! Güvenlik ve performansın zirvesindesiniz.
Hile Performansını Canlı Canlı İzle!
"Lafa değil icraate bakarız" diyenler için canavar gibi bir oynanış videosu hazırladık. Hilenin oyun içinde nasıl aktığını, rakipleri nasıl patates ettiğini hemen izle:
VİDEOYU İZLE :
OYUN İÇİ HİLE MENÜSÜ İÇİN TIKLA
Neden HEX CHEATS? (OYUNA GELEN SON GÜNCELLEMEYE RAĞMEN)
Aşırı Güvenli (Undetected): Gelişmiş koruma sistemimiz sayesinde 3 haftadır tık yok. Ban dalgalarına meydan okuyoruz!
Aimbot & Yumuşak Kilitlenme: Dışarıdan tamamen doğal duran, ama rakiplere mermi manyetiği uygulayan kusursuz kilitlenme sistemi (Smooth settings).
Gelişmiş ESP (Wallhack): Rakiplerin nerede, ne kadar canı var, hangi silahı tutuyor anlık olarak gör. Duvar arkasından avlan!
Zero Performance Drop: FPS'ini düşürmez, oyunu kasmaz. Akıcı oyun deneyimi.
Hemen Teslimat!
Sistemimize ve yazılımımıza güvenimiz tam. Sen de gecikmeden yerini almak, lobilerin korkulu rüyası olmak istiyorsan hemen sitemizi ziyaret et:
HEX CHEATS RESMİ WEB SİTESİ : 
7/24 Discord Canlı Destek!
Aklına takılan bir soru mu var? Kurulumda yardıma mı ihtiyacın var? Çekinmeden direkt bana yazabilirsin, anında çözeriz!
Discord Kullanıcı Adım:
3 HAFTADIR aralıksız aktif olarak oynuyoruz, ne bir hesap banı ne de bir donanım (HWID) banı var! Güvenlik ve performansın zirvesindesiniz.
"Lafa değil icraate bakarız" diyenler için canavar gibi bir oynanış videosu hazırladık. Hilenin oyun içinde nasıl aktığını, rakipleri nasıl patates ettiğini hemen izle:
OYUN İÇİ HİLE MENÜSÜ İÇİN TIKLA
Sistemimize ve yazılımımıza güvenimiz tam. Sen de gecikmeden yerini almak, lobilerin korkulu rüyası olmak istiyorsan hemen sitemizi ziyaret et:
Aklına takılan bir soru mu var? Kurulumda yardıma mı ihtiyacın var? Çekinmeden direkt bana yazabilirsin, anında çözeriz!
Moderatör tarafında düzenlendi: