Bu konu seni çok mu rahatsız mı ediyor?Birileri yine TL den alıp Dolarla satıp parayı kırma peşinde
İster TL ile satarım, ister dolar ile satarım.
Bu konu seni çok mu rahatsız mı ediyor?Birileri yine TL den alıp Dolarla satıp parayı kırma peşinde
Yok yanlış anladın hocam. Dilerim ki fazla kazanç sağlarsın ben sadece ülkemin durumuna acıyorum. <3Bu konu seni çok mu rahatsız mı ediyor?
İster TL ile satarım, ister dolar ile satarım.
Yanlış konudasın.Valorant şifremi unuttum ne yapmalıyım bende satıcam hesabımı
Hesapların sıfırdan açılmış olması daha iyi oluyor bizim için. Gerektiğinde sunucu değişimi için. EU olursa daha iyi tabi.Tr hesabı mı euw mu ne
sana mı kaldıBirileri yine TL den alıp Dolarla satıp parayı kırma peşinde
Toxiclik gibi olmasn olabilir ona kalmış olabilir :dsana mı kaldı
Ben "yapamazsın" gibi bir şey söyledim mi ve ya yaptığının yanlış olduğunu ? söylediğim arkadaş, dediğim şey için bir açıklama bekleyip bana yazabilir bende ona durumu söylerim fakat seninle alakası olmayan bir noktada sana mı kaldı beni sorgulamak ?sana mı kaldı
yukarıda yaptığın yorumu görmedim kusura bakmaBen "yapamazsın" gibi bir şey söyledim mi ve ya yaptığının yanlış olduğunu ? söylediğim arkadaş, dediğim şey için bir açıklama bekleyip bana yazabilir bende ona durumu söylerim fakat seninle alakası olmayan bir noktada sana mı kaldı beni sorgulamak ?