Çözüldü Valorant hesap satın alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurkjn

Gold Üye
selamun aleyküm arkadaşlar oncellıkle ben gamesatış üzerinden hesap alımı gerçekleştirdim ilk alıcısından ilk maili vardı fakat kendısı kullandığını belirtti bende kabul ettim yani ilk mail bende değıl ama hesap yaklaşık 10 güne yakın bende duruyor sorun yok halen içine yüksek miktar vp atmayı düşünüyorum sizce geri çekılme olayı olur mu?

bende aldım bi sıkıntı çıkmadı reis içine 1100 lira yatırdım yaklaşık 1 yıldır sorunsuz oynuyorum
valla satıcının insafı varsa zaten yıllarca kullanırsın eğer onun bunun evladıysa geri çeker hesabı inşallah hesabında sorun olmaz bende senın gibi olurum ins yıllarca kullanabılırım .d

Satan kişinin ne kadar başarımı olursa olsun onun kokusu elbet çıkar yerinde olsam öyle bir riske girmem belli olmaz ne olacağı dekont vs bilgileri ile geri çekilme oluyormuş danışman iyi oldu

hocam valla hiç uğraşmıyıp yenı hesap açtım tertemız 0 sayfadan basladık bakalım yatırdım paramıda
Doğru olanı yaptın pc de hiç hile kullanmadıysan ( Riot oyununda ) seni ömür boyu götürür, zaten olması gereken de bu yeni hesap açıp sıfırdan hayata başlamak gibi bu da sıfırdan tertemiz sayfa, ve sen bunu yaptığın için sevin nasıl olsa hem paranı yatırmışsın hemde uyurken daha rahat uyuyacaksın artık

Son düzenleme:
hata 1 ilk mailli hesap almaman hata 2 gamermarkt yerine gamesatıştan alman hata üstüne hata yapmışsın kardeşim hesabın garantisi yok söyleyeyim ilk maili bırak erişimi sadece mail adresini biliyorsa şifresini bilmiyorsa da geri çekebilir.
şöyle de bir durum var gamesatış olsun itemsatış olsun gerçekten insaflı satıcılar da var kendim gamesatışta lolde grandmaster+ ve valoda immo üstü 15-20 satışım bulunuyor hepsini kendim kastım hiçbirini de doğum tarihinden mailine bende olmasına rağmen geri çekmedim geri çeken de tam bi o* evladıdır

Ben hem ilk maili aldım hem de velet olmasına dikkat ettim tc ve tel no suda bende çektıgi anda butun sulalesini iceren bir wp grubu acarim para uadesi isterim olmazsada evine bir icra kagidi yollar alirim her turlu ez.

Ben hem ilk maili aldım hem de velet olmasına dikkat ettim tc ve tel no suda bende çektıgi anda butun sulalesini iceren bir wp grubu acarim para uadesi isterim olmazsada evine bir icra kagidi yollar alirim her turlu ez.

velet olduguna eminsen alırsın velet degilse icra kagidina itiraz eder basini alirsin tum sulalesini aynı wpye koyarsan da adına sikayet acar nasıl onların verilerine eristigine bakarlar ters dava yersin XD

Doğru olanı yaptım pc de hiç hile kullanmadıysan ( Riot oyununda ) seni ömür boyu götürür, zaten olması gereken de bu yeni hesap açıp sıfırdan hayata başlamak gibi bu da sıfırdan tertemiz sayfa, ve sen bunu yaptığın için sevin nasıl olsa hem paranı yatırmışsın hemde uyurken daha rahat uyuyacaksın artık
aynen oyle valla sagolasın

hata 1 ilk mailli hesap almaman hata 2 gamermarkt yerine gamesatıştan alman hata üstüne hata yapmışsın kardeşim hesabın garantisi yok söyleyeyim ilk maili bırak erişimi sadece mail adresini biliyorsa şifresini bilmiyorsa da geri çekebilir.
şöyle de bir durum var gamesatış olsun itemsatış olsun gerçekten insaflı satıcılar da var kendim gamesatışta lolde grandmaster+ ve valoda immo üstü 15-20 satışım bulunuyor hepsini kendim kastım hiçbirini de doğum tarihinden mailine bende olmasına rağmen geri çekmedim geri çeken de tam bi o* evladıdır
oyle valla parayı verıyorsun bide üstüne geri cekıyor yapıcak bisey yok elbet hesabı sorulur bu dünyada olmasa bile :)

ĞFMXŞAKDLCMSPAMFP iyimiş hocam bende numarasını aldım sabah kalktım bi baktım profil fotoğrafı gitmiş yüksek ihtimalle engelledi m4l hesabı geri çekıcektıde büyük ihtimalle bilgileri tuturamadı

velet olduguna eminsen alırsın velet degilse icra kagidina itiraz eder basini alirsin tum sulalesini aynı wpye koyarsan da adına sikayet acar nasıl onların verilerine eristigine bakarlar ters dava yersin XD
2009 lu aq hiç bişi yapamaz icra kağıdını görünce eli götüne girer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt