Çözüldü Valorant hesap satın alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurkjn

Gold Üye
selamun aleyküm arkadaşlar oncellıkle ben gamesatış üzerinden hesap alımı gerçekleştirdim ilk alıcısından ilk maili vardı fakat kendısı kullandığını belirtti bende kabul ettim yani ilk mail bende değıl ama hesap yaklaşık 10 güne yakın bende duruyor sorun yok halen içine yüksek miktar vp atmayı düşünüyorum sizce geri çekılme olayı olur mu?

selamun aleyküm arkadaşlar oncellıkle ben gamesatış üzerinden hesap alımı gerçekleştirdim ilk alıcısından ilk maili vardı fakat kendısı kullandığını belirtti bende kabul ettim yani ilk mail bende değıl ama hesap yaklaşık 10 güne yakın bende duruyor sorun yok halen içine yüksek miktar vp atmayı düşünüyorum sizce geri çekılme olayı olur mu?
olur

İlk mail olmadıgı sürece olabilir ki ilk mail sende olsa bile hesaba yatırılmış vp kodları ile adam geri çekebilir.

ama tel no ekledım maili falan değiştirdim riot games in ekleyebılmemıze izin verdiği şeyleri ekledım mesela xbox gibi uygulamaların falan hepsini ekledım
Farketmiyor adam ticket açtıgı taktirde hesapdaki ilk skin uğurluk vp kodlarını cevaplayıp geri çekebilir.

İlk mail olmadıgı sürece olabilir ki ilk mail sende olsa bile hesaba yatırılmış vp kodları ile adam geri çekebilir.
evet haklısın o konuda bilgiliyim fakat ne bileyim 10 gündür geri çekmıyor bi sorun olmuyor şimdi yaşımda reşit olmadığından dolayı şikayetçi olamıyorum yenı hesap açmak galiba en mantıklısı

olmaz gibi şifreni fln değistiysen zor

ne alaka
yani aklına gelebılıcek hertürlü güvenlığı ekledım fakat arkadaslarında dedıgı gibi geri çekebılıyorlar ticket üzerinden bu sebeple 3000tl dolandırılmışımdır o yüzden hesap gitse bile vp gitmesın 60k ya yakın vp yatırcam çünkü

Şunu hiç bir zaman unutma ilk maili devretse bile o adam her türlü çeker o hesabı 2. el hesap almak her zaman 100%100 risktir

ama tel no ekledım maili falan değiştirdim riot games in ekleyebılmemıze izin verdiği şeyleri ekledım mesela xbox gibi uygulamaların falan hepsini ekledım
Bu bir şey değiştirmez ilk mail o adamdaysa her halükarda geri alabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt