sen ilk önce çalışmayan hilenin parasını iade et buda hile alıyorum adam gıdıyor halı saha macı yapıyor bide çalışmayan hile verıyor iade edicem diyip iade etmıyor ucreti eqweeqweqweeqwediscord.gg/canerycheats - external-priv
sen ilk önce çalışmayan hilenin parasını iade et buda hile alıyorum adam gıdıyor halı saha macı yapıyor bide çalışmayan hile verıyor iade edicem diyip iade etmıyor ucreti eqweeqweqweeqwediscord.gg/canerycheats - external-priv
Ne zaman yaşandı ? discord.gg/canerycheats tıcket aç kanıt belirt öyle birşey varsa iade edeyim.sen ilk önce çalışmayan hilenin parasını iade et buda hile alıyorum adam gıdıyor halı saha macı yapıyor bide çalışmayan hile verıyor iade edicem diyip iade etmıyor ucreti eqweeqweqweeqwe
ah sen varya ne adamsın yazık kafana kanıt ıstıyor bideNe zaman yaşandı ? discord.gg/canerycheats tıcket aç kanıt belirt öyle birşey varsa iade edeyim.
Hatırladım, iade için papara numara istediğim zaman istemeyip quit atansınız inanmayan varsa transcripti gösterebilirim.ah sen varya ne adamsın yazık kafana kanıt ıstıyor bide
ben papara kullanmıyorum dedim sadece iban kullanıyorum dedim ama sen harbi tutumsuzsunHatırladım, iade için papara numara istediğim zaman istemeyip quit atansınız inanmayan varsa transcripti gösterebilirim.
Buraya içini dökmektense gidip dm üzerinden halledebilirsinizben papara kullanmıyorum dedim sadece iban kullanıyorum dedim ama sen harbi tutumsuzsun
neden içimi dökeyım dostum adamı hile alacak uyarıyorum bilgisi olsun dıyeBuraya içini dökmektense gidip dm üzerinden halledebilirsiniz
İade koşullarında sadece paparaya yapılacağı yazıyor, fakat şu an ticket açarsan paranı ıbana iade edeceğimben papara kullanmıyorum dedim sadece iban kullanıyorum dedim ama sen harbi tutumsuzsun
gerek yok dostum cebınde kalsınİade koşullarında sadece paparaya yapılacağı yazıyor, fakat şu an ticket açarsan paranı ıbana iade edeceğim