Valorant Hesap Checker

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Riot bu aralar çoğu şeyi fixliyor gerek hile gerek combolar 1-2 ay a kalkmaz piyasada bir şey kalmaz

yabancı forumlar'da var ama hiçbiri çalışmıyor elimde 1 adet checker var py ile yazılmış dilersen vereyim ?

Arkadaşlar acaba elinde valorant için çalışan bir hesap checkeri olan varmı? 10/2-3 'ü 20 level üzeri olan umutlu olduğum bir hesap listesi buldum da daha iyileri vardır diye checklemek istiyorum şimdiden teşekkürler.
bütün configler fix yani checkerlarda oto fix yani çalışsan yok şuanda

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar acaba elinde valorant için çalışan bir hesap checkeri olan varmı? 10/2-3 'ü 20 level üzeri olan umutlu olduğum bir hesap listesi buldum da daha iyileri vardır diye checklemek istiyorum şimdiden teşekkürler.
elinde hesap lar id şifre olarak varsa bir site biliyorum ordan aktif olup olmadığını checkliye biliyorsun çok fazla hesap aktifse beraber girip kontrol ederiz yardımcı olurum dc yaz ulaşayım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt