Bir anda Hepsinin Çektiği Data Fix yedi Şuan tek tük Çalışan varÇoğu fix yedi brom
Bir anda Hepsinin Çektiği Data Fix yedi Şuan tek tük Çalışan varÇoğu fix yedi brom
Normal exe kanka zaten up edip gönderiyorum 20 üstü hesap çıkarsa 1 adet verebilir misinbana lazım veirmisin kanka ama py kod olarak degil normal exe olarak
bütün configler fix yani checkerlarda oto fix yani çalışsan yok şuandaArkadaşlar acaba elinde valorant için çalışan bir hesap checkeri olan varmı? 10/2-3 'ü 20 level üzeri olan umutlu olduğum bir hesap listesi buldum da daha iyileri vardır diye checklemek istiyorum şimdiden teşekkürler.
elinde hesap lar id şifre olarak varsa bir site biliyorum ordan aktif olup olmadığını checkliye biliyorsun çok fazla hesap aktifse beraber girip kontrol ederiz yardımcı olurum dc yaz ulaşayımArkadaşlar acaba elinde valorant için çalışan bir hesap checkeri olan varmı? 10/2-3 'ü 20 level üzeri olan umutlu olduğum bir hesap listesi buldum da daha iyileri vardır diye checklemek istiyorum şimdiden teşekkürler.
couilax#0346 reis biraz geç oldy varsa yazyabancı forumlar'da var ama hiçbiri çalışmıyor elimde 1 adet checker var py ile yazılmış dilersen vereyim ?