N0NE
Efsane Üye
- İletişim
katıldımValorant Hesep Çekilişi yapıyorum Katılmak isteyenler katıldım yazsın ve dc adresi bıraksın iyi günler
ÇEKİLİŞ 16:00 DA BİTECEK
NOVA / PATTİS#0907
katıldımValorant Hesep Çekilişi yapıyorum Katılmak isteyenler katıldım yazsın ve dc adresi bıraksın iyi günler
ÇEKİLİŞ 16:00 DA BİTECEK
RedSpace post: 577437' Alıntı:Merhaba, çekiliş kurallarımız bu şekilde ve uymayan üyelere uyarı cezası verilecektir.
Çekiliş konusuna verilecek hediyenin resimleri eklenmeli.
Çekilişe katılmak için gereken şartları yazmalısınız.
Çekiliş yapılma süresi en fazla 15 gün olmalıdır.
Çekiliş verildiği tarihte hemen saati saatine açıklanmalıdır.
Çekilişi kazanan kişiye özel mesaj attığınız resmin bilgilerini sansürleyip konuya atmalısınız.
Çekiliş sonucunun video veya gif yoluyla ispatlanması gereklidir.(Bunları yapamayacak üyelerin teamviewer,alpemix gibi programlar aracılığıyla yöneticilerin kontrolünde yapılması zorunludur.)
Çekiliş kuralları ihlali! (Verilen ödülün beğeni kasılmak için verilmiş boş bir ödül olması, verilen ödülün kısa sürede süresinin dolması vb.) Bu durumda konunuz silinir ve uyarı alırsınız tekrarı halinde 7 gün cezalandırılırsınız.
* Çekiliş yerine elinizde olan hesapları isteyenlere özel mesajla iletip elinizdeki hesaplar bittikten sonra konuyu
raporlayıp veya yorum olarak bitti konu kilitlenebilir tarzında yorum atmanız gerekmektedir.
Valorant Hesep Çekilişi yapıyorum Katılmak isteyenler katıldım yazsın ve dc adresi bıraksın iyi günler
ÇEKİLİŞ 16:00 DA BİTECEK Valorant Random sunuculu Random level Random Rank hesap verilicektir videosu eklenecektir. çekilişi azanan arkadaşımız
- Extiradeniz #7224 adlı arkadaş oldu başarılar diliyorum yakında fotoğraflar ve videolar gelicek.
kazanan belliolduValorant Hesep Çekilişi yapıyorum Katılmak isteyenler katıldım yazsın ve dc adresi bıraksın iyi günler
ÇEKİLİŞ 16:00 DA BİTECEK Valorant Random sunuculu Random level Random Rank hesap verilicektir videosu eklenecektir. çekilişi azanan arkadaşımız
- Extiradeniz #7224 adlı arkadaş oldu başarılar diliyorum yakında fotoğraflar ve videolar gelicek.
çekiliş bitti bileKatıldım
Oluk#9740
Aaaa özrçekiliş bitti bile