Valorant hesabımı satsam kaça gider

flusyt

Prime Üye
arkadaşlar bir önceki lol hesabında yine sizden fikir almıştım şuan sattım o hesabı güzel bir fiyata gamemarkt dan yine gamemaktdan valorant hesabımı satıcam sizce kaç tl ye gider fikir almak istedim
peak rank: immo

gamemarkt satarken ilk maili istemiyor ama ilk mailde bulunuyor
Hesapta şuan 3k vp var ekstra olarak

awgf.png

aser.png

aer.png

rtr.png

awr.png

Son düzenleme:
ben sattım 1-2 sene oluyor bakalım daha dava yemedim yersem hesabı çekerim harbiden
Adamların ciddili sıkıntıları var sattığın kişi hesabı bir başkasına devredip hesap geri çekildi dese senin bütün lafların geçersiz bütün sorumluluk sensin sonra evine ilamsız icra kağıdı yolluyorlar şirketin avukat bürosu senİ arıyor falan tam komedi teşkilat olmuşlar :D

kral konuyla biraz alakasız bu hesaplarla akalı skinlerin resimlerini falan nasıl buluyon bi uygulama falan varmı bu resimler valodan değil çünkü önceki lol hesabın normal loldenmiydi

Adamların ciddili sıkıntıları var sattığın kişi hesabı bir başkasına devredip hesap geri çekildi dese senin bütün lafların geçersiz bütün sorumluluk sensin sonra evine ilamsız icra kağıdı yolluyorlar şirketin avukat bürosu senİ arıyor falan tam komedi teşkilat olmuşlar :D
o işler o kadar kolay değildir bence ya destek talebi açtım meraktan acabaha böyle bi durumda ne oluyor acabaha diye

image.png

böyle dediler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt