Ninox
Master Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
nasıl methodu varmış onun. :dtest etmek içim değildir o mail çekme method var onla çekiyorlar kanki
nasıl methodu varmış onun. :dtest etmek içim değildir o mail çekme method var onla çekiyorlar kanki
görmedim onu hocam test için mail neden verdiniz ki isim şifreyle veya qr ile soksaydınız hesaba + olarak test neden verdiniz ki zaten ne gerek vardı yinede geçmiş olsun umarım geri alırsınhocam hesabı geri alımda bi satarız![]()
ne bileyim ya alırım inşallahgörmedim onu hocam test için mail neden verdiniz ki isim şifreyle veya qr ile soksaydınız hesaba + olarak test neden verdiniz ki zaten ne gerek vardı yinede geçmiş olsun umarım geri alırsın
adama sattıysa gelsin sattığı eleman yazsın buraya forumdansa onun dışında bilemiyorumarkadaşlar konuyu şikayet edelim adama bence sattı hesabı geri çekip size satıcak
kanki anlamadım ben mi satmışım adam maili çekti diyorum benlik bir problem mi var anlamadım elimde bi para bile yok yaniarkadaşlar konuyu şikayet edelim adama bence sattı hesabı geri çekip size satıcak
kanıt ekleyin.kanki anlamadım ben mi satmışım adam maili çekti diyorum benlik bir problem mi var anlamadım elimde bi para bile yok yani
brom nerden bilicez adam dediki parasını verdim ben dedikanki anlamadım ben mi satmışım adam maili çekti diyorum benlik bir problem mi var anlamadım elimde bi para bile yok yani
aynen daha iyi olurkanıt ekleyin.
ekleyeyim de hesaba giriş yapamıyorumkanıt ekleyin.