Satıyorum Valorant Hardware Color Aimbot 🌟Color Ware Aimbot🌟 💸Low Price For Turkey💸

sımdı gelelım kellerın sac tırasına
image.png

image.png

sapladim 🤣 ayak fotografini bekliyorum
olm onun yapımcısı benim zaten istediğim yerde kullanırım + aynı değil dikkatli bak xd

Öncelikle iyi satışlar. Arduino sistemi kapadınız mı? Raspberry geçmeniz iyi olmuş. En kısa sürede alıp test edeceğim. Kolay gelsin.

Öncelikle iyi satışlar. Arduino sistemi kapadınız mı? Raspberry geçmeniz iyi olmuş. En kısa sürede alıp test edeceğim. Kolay gelsin.
Teşekkürler hocam. Arduino sistemimiz halen devam etmektedir ancak şuanda önerdiğim sistem raspberrydir. İkisi de aynı fiyat şuanlık bunu tavsiye ederim :)

Satışlarımız devam etmektedir ++

Tanıtım konusunu tam anlamadan satın aldım arduino veya raspberry gerekiyormuş kalktım gece üşenmedim 200km yol yaptım 2.el arduino aldım beklemeyi sevmediğim için :D color sağolsun çok yardımcı oldu hile sorunsuz çok iyi çalışıyor ben tavsiye ederim fiyatı da iyi 13 maç attım sıkıntısız

Tanıtım konusunu tam anlamadan satın aldım arduino veya raspberry gerekiyormuş kalktım gece üşenmedim 200km yol yaptım 2.el arduino aldım beklemeyi sevmediğim için :D color sağolsun çok yardımcı oldu hile sorunsuz çok iyi çalışıyor ben tavsiye ederim fiyatı da iyi 13 maç attım sıkıntısız
Teşekkürler hocam <3

çok güzel bir yazılıma benziyor. yolunuz açık olsun. bir ara muhakkak deneyeceğim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt