Satıyorum Valorant Hardware Color Aimbot 🌟Color Ware Aimbot🌟 💸Low Price For Turkey💸

Deneme sürümü veya fiyatı yok mu hocam? 800 tl basıp istediğim sonucu elde edemezsem 1 ay utana sıkıla oynamak istemiyorum dlsajldjas Birde hangi model cihaz gerekli?
Fiyat listesi konu görselinin alt kısmında bulunmaktadır hocam. Deneme sürümü maalesef bulunmamaktadır bunun sebebi hem loader güvenliği hemde çok kolay suistimal edilebilecek olmasıdır. Hile için Raspberry Pi Pico W modeli gereklidir :)

harbi kalitelidir duruyor alınır

İyi satışlar hocam yakın bir vakitte almayı düşünüyorum/ spooferınız varmı?

Yogunluktan bakamadigi olabiliyor fakat ilgileniyor

Son düzenleme:
Fiyat listesi konu görselinin alt kısmında bulunmaktadır hocam. Deneme sürümü maalesef bulunmamaktadır bunun sebebi hem loader güvenliği hemde çok kolay suistimal edilebilecek olmasıdır. Hile için Raspberry Pi Pico W modeli gereklidir :)
raspberry'i aldık diyelim geri kalanı siz hallediyorsunuz değil mi ? kurulumu basit mi ?

raspberry'i aldık diyelim geri kalanı siz hallediyorsunuz değil mi ? kurulumu basit mi ?
Kurulumu bilgisayarınıza bağlanıp ben yapıyorum tamamen o konuda sizin yapmanız gereken bir şey yok :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt