Dostum bu sıkıntının tespitini nasıl yaptın sorabilir miyim ? Arduinoların zaten dt olduğunu herkes biliyor ve Arduino satışımız zaten yok şuanda fakat raspberrylerde herhangi bir problem yok aktif olarak kullanan müşterilerimiz var. Yine de görüşlerin için teşekkür ederiminatla hw satmaya devam ediyosun helal olsun ama sıkıntı şu rasp ta ard da dt be kardeşim .d
Şu zamana kadar hiç kimseyi mağdur etmedim birincisi ikincisi zaten dt ürün satıldığı vs yok discord sunucumuza gelip bizzat müşterilerle de konuşabilirsiniz. Konu baltalamaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum yorumunuzun. Ayrıca iade konusuna gelirsek şu zamana kadar kimseyi mağdur etmedim çalışmadığında yada beğenmedim iade etmek istiyorum dendiğinde hiçbir zaman kırmadan iadesini gerçekleştirdim. Biraz gerçekçi yorumlar yaparsak sevinirimbunlar çok dan dt oldu hayırlı forumlar tavsiye etmem ban yersiniz sonra ağlarsınız sunucu da iade diye
yok balım yanlış anladın ardıuno çoktan dt olan bişey seninkini bilmiyorum ama şu herifin @ATCx ardıunosunu almıştım yüce elo maça girdim oda yayındaydı sol tık yaptığım gibi ban yedi iade de yapmadı direk sunucudan banladı o yüzden ardıunolara şeyim biraz ön yargılı yoksa sevdiğm satıcılar dan birisin baltalamak değil niyetim .ddŞu zamana kadar hiç kimseyi mağdur etmedim birincisi ikincisi zaten dt ürün satıldığı vs yok discord sunucumuza gelip bizzat müşterilerle de konuşabilirsiniz. Konu baltalamaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum yorumunuzun. Ayrıca iade konusuna gelirsek şu zamana kadar kimseyi mağdur etmedim çalışmadığında yada beğenmedim iade etmek istiyorum dendiğinde hiçbir zaman kırmadan iadesini gerçekleştirdim. Biraz gerçekçi yorumlar yaparsak sevinirim
Evet bu piyasada bu tarz olaylar çok fazla fakat zaten çoğunun ömrü kısa oluyor. Yine de teşekkür ederim güzel konuştuğun içinyok balım yanlış anladın ardıuno çoktan dt olan bişey seninkini bilmiyorum ama şu herifin @ATCx ardıunosunu almıştım yüce elo maça girdim oda yayındaydı sol tık yaptığım gibi ban yedi iade de yapmadı direk sunucudan banladı o yüzden ardıunolara şeyim biraz ön yargılı yoksa sevdiğm satıcılar dan birisin baltalamak değil niyetim .dd
Tutabildiğimiz kadar ucuz tutmaya çalışıyoruz hocam. Discord adresimden ulaşabilirseniz yardımcı olabilirim Discord: colorwarebir hile olmuş 800 tl