Ayrıca benim mertle geçmişten herhangi bir kavgam derdim vesaire yok kendiside zamanında bana ulaşmaya çalıştı bir oyun için fakat ben olmadığım için ulaşamadı boşuna yırtınma buralarda yanitmdır alev abi
masyafla bir derdin sıkıntın olamaz zaten paşam sen kimsin ki : DDDDAyrıca benim mertle geçmişten herhangi bir kavgam derdim vesaire yok boşuna yırtınma buralarda yani
Beyin yiyen amipi sende mi buldular kardeş kafan güzel galiba neyse mesajı alan aldı zatenmasyafla bir derdin sıkıntın olamaz zaten paşam sen kimsin ki : DDDD
bende bulmadılar da masyafı crackleyebileceğini sanan sende buldular galiba kardeşBeyin yiyen amipi sende mi buldular kardeş kafan güzel galiba neyse mesajı alan aldı zaten
Kavgan olduğunu iddia etmedim? Olay çıkarmaya çalışmadım? Boş boş salladın şimdi de bir şeyler söylüyorsun kendi kendine xdAyrıca benim mertle geçmişten herhangi bir kavgam derdim vesaire yok kendiside zamanında bana ulaşmaya çalıştı bir oyun için fakat ben olmadığım için ulaşamadı boşuna yırtınma buralarda yani