Valorant Güncel TR Marketinde Satılan Tüm Hileler Ve Düşüncelerim! (09/27/2024)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Konu gayet güzel olmuş Hoden ürünü için bizzat türkiye çapında sağlam resellerlarından birisiyim @shqtz ile beraber bir çok konuya bakıyoruz türkiyede ürün çok kaliteli hakkınıda vermişsin yorum atarak teşşekür ederiz.

ne demek teşekkür ederim

hadevn'in aktif olan bi ürünü yok recheck sanırsam update almadı eğer aldıysa bu konu hakkında bilgin varsa eklerim

sen dedikten sonra konuyu tekrar okudum ve çok fazla gereksiz bilgi olduğunu farkettim diğer ekelyeceğim ürünler için dikkate alıcam

hatred zaten aktif olarak hoden satıyor hoden değerlendirmemi yaptım 1dollar konusunda ise ne kendim denedim ne de deneyen bi tanıdığım var ama gün içersinde key alıp deneyeceğim
Tamamdir hatredin hoden sattigini bilmiyordum kb kral

Güzel inceleme eline sağlık.

Konu gayet güzel olmuş Hoden ürünü için bizzat türkiye çapında sağlam resellerlarından birisiyim @shqtz ile beraber bir çok konuya bakıyoruz türkiyede ürün çok kaliteli hakkınıda vermişsin yorum atarak teşşekür ederiz.
ne demek
Tamamdir hatredin hoden sattigini bilmiyordum kb kral
sorun değil
Güzel inceleme eline sağlık.
teşekkür ederim

gidip parayla hile almayın gözünüzü seveyim hem paranız gidiyor hem daha fazla virüs geliyor lütfne

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt